Hayır, devre dışı bırakmadan denemeniz gerekiyor.Devre dışı bırakıp mı yapayım yine testi?
Hayır, devre dışı bırakmadan denemeniz gerekiyor.
Hayır, devre dışı bırakmadan denemeniz gerekiyor.
Demek ki farklı bir sürüm yüklendiği takdirde yine ağ bağdaştıcısı sürücüsünde sorun yaşıyorsunuz. Benim size önerebileceğim farklı bir yöntem bulunmuyor maalesef.Aynı yine.
Demek ki farklı bir sürüm yüklendiği takdirde yine ağ bağdaştıcısı sürücüsünde sorun yaşıyorsunuz. Benim size önerebileceğim farklı bir yöntem bulunmuyor maalesef.
Ağ bağdaştırıcısı ve BIOS güncellemesi konusunda @Murat5038 daha deneyimlidir. Konuya uğradığında istediği şeyleri yapabilirsiniz.
Nasıl isterseniz. Yeni bir konu açıp, @Murat5038'i etikeyleyerek sorabilirsiniz. Konuyu açtıktan sonra bu konu içerisinde de bağlantısını paylaşınız.Bu hatayı konu açarak söylesem yapabilir miyim?
Nasıl isterseniz. Yeni bir konu açıp, @Murat5038'i etikeyleyerek sorabilirsiniz. Konuyu açtıktan sonra bu konu içerisinde de bağlantısını paylaşınız.
Sürücü gecikmelerinizde anormallik bulunuyor. Büyük ihtimalle kasma sorununuz bundan kaynaklanıyor.Kasma kesin bunla alakalı değil mi?
Konunuz onaylandıktan sonra bağlantısını burada paylaşırsanız, konunun devamı niteliğinde olacak ve aynı sorunlara sahip birisi daha kolay bir şekilde o konuya ulaşabilecek.Bir de bunu anlamadım.
Sürücü gecikmelerinizde anormallik bulunuyor. Büyük ihtimalle kasma sorununuz bundan kaynaklanıyor.
Her bilgisayarcı anlamaz.Bunu bilgisayarcı yapamaz mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.