Oyun için en iyi Windows sürümü

İşletim sistemi
Windows 10

fatih1452

Centipat
Makaleler
1
Şu anda Win 10 Home kullanıyorum oyunlarda kasma oluyor. Oyun için hangisinde daha çok FPS alırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Demek ki farklı bir sürüm yüklendiği takdirde yine ağ bağdaştıcısı sürücüsünde sorun yaşıyorsunuz. Benim size önerebileceğim farklı bir yöntem bulunmuyor maalesef.

Ağ bağdaştırıcısı ve BIOS güncellemesi konusunda @Murat5038 daha deneyimlidir. Konuya uğradığında istediği şeyleri yapabilirsiniz.

Bu hatayı konu açarak söylesem yapabilir miyim?

Kasma kesin bunla alakalı değil mi?
Sürücü gecikmelerinizde anormallik bulunuyor. Büyük ihtimalle kasma sorununuz bundan kaynaklanıyor.
Bir de bunu anlamadım.
Konunuz onaylandıktan sonra bağlantısını burada paylaşırsanız, konunun devamı niteliğinde olacak ve aynı sorunlara sahip birisi daha kolay bir şekilde o konuya ulaşabilecek.

Bunu bilgisayarcı yapamaz mı?
Her bilgisayarcı anlamaz.

Yeni bir konu oluşturun. Eğer size sunulan yöntemler işe yararsa, sorununuz çözülecektir. Konu açarken detaylı bir şekilde tüm sorunlarınızı ve bu konu içerisinde neler yaptığınızı da belirtiniz. @Murat5038 size yardımcı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…