Oyun için en performanslı Windows 10 sürümü nedir?

Windows 10 oyunlarda en başarılı sürümü 1607 sürümüdür. Hepsini denedim 1703'de fena değil ama 1607'den daha iyi sonuç aldım.
1903, 1809, 1806, 1803 sürümlerinin her birini denedim üste doğru çıktıkça ciddi performans sorunları var. Donanımı iyi olanlar fark etmeyebilir ama düşük donanımlı kullanıcılar çok fazla etkileniyor. Yaptığım tüm optimize çalışmaları da işe yaramadı, şimdi yorumunuz doğrultusunda 1607 sürümüne geçiş yapıyorum. Umarım istediğim performansı alırım.

@ronin38 1607 performans gayet iyiydi. Konuda bahsettiğim sorunlardan kurtuldum ama yeni sürümleri kullandıktan sonra eski sürümlerin windows 7'e daha çok benzediğini fark ettim. Zaten 1607'de 3 gün durabildim güncellemeleri engellememe rağmen kendiliğinden yeniden açıldı ve 1809 güncellemesi aldım. Güncelleme sonrası şikayet ettiğim sorunların hiçbirini yaşamadım. Temiz 1809 kurulumunda çok fazla sorun çıkarıyordu. Gerçi şuan bunları konuşmanın pek bir önemi kalmadı. Windows nihayet el attı da yeni gelen güncellemelerle performans sorununa çözüm getirdi. 1903 sürümüne geçmeyi düşünüyordum ancak en son bu maceram hiçte iyi sonlanmadığı için vazgeçtim. Umarım açıklamam yeterli olmuştur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı