Oyun için en uygun hangi kulaklık alınabilir?

Gnash

Zeptopat
Katılım
27 Aralık 2023
Mesajlar
28
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Oyun icin en dusuk hangi kulaklık alınabilir? Valorant'ta sıkıntısız ses kasmak istiyorum. Bunun altına dusme degmez gibi. Butce belirsiz.
 
steelseries arctis nova 1, neredeyse 1 senedir kullanıyorum gerçekten kaliteli, zaten videolu incelemelerine bakarsan hepsi çok olumlu. mikrofonunun kalitesi tartışılabilir ama steelderies gg yazılımı yardımıyla çok detaylı şekilde ayarlayabilirsin. alet steelseriesin en giriş seviyesi kulaklığı sanırsam fiyatı 1400 civarıydı
 
Oyun icin en dusuk hangi kulaklık alınabilir? Valorant'ta sıkıntısız ses kasmak istiyorum. Bunun altına dusme degmez gibi. Bütçe belirsiz.

Hocam kesin bir kulaklık söyleyemem fakat sanal 7.1 olması önemli oyuncu kulaklığında bu özelliğe sahip kulaklıklar bakmalısın.
 
Deri kulaklıklardan rahatsız oluyorsan ve terletiyorsa alınabilecek en iyisi Steelseries Artics Nova 1 Tam bir f/p ürünü. Ses kalitesi ve yüksekliği gayet iyi, mikrofonu çok daha iyi ki Fifine mikrofonlara bakıyordum, yazılımı sayesinde aratmadı hiç.

O yüzden sonar yazılımı ayrı bir tat katıyor. Kulaklık başka bir seviyeye çıkıyor. Deli gibi ses kasarsınız.

Fiyatlar artık 2bin'e çıkmış, ikinci el bakmak daha mantıklı olabilir. Ben dolaptan ekim ayında alınmış kulaklığı 2 ay önce 1000'e pazarlıkla almıştım.
 
Dostum sadece oyunlarda ses kasmak ve arkadaşlarımla konusmak istiyorum bu kadar. En uygun fiyatlısı lazım. 350-400 falan verebilirim.

Benim eski kulaklık, yine f/p ürünüdür ve fiyatının üstü performans verir. Fiyatta anlaşılarak alınabilir. Kendi ses kartı var ama usb girişli, bunu göz önünde bulundurun.
 

Geri
Yukarı