Oyun için hangi Windows sürümünü kullanmak gerek?

Eğer orjinalin bir kopyası şeklindeyse bir sorun olmaz ama güvenilir olması lazım.
Windows 10 directx 12 desteğiyle geldiği için elinizde directx 12 ekran kartı varsa tam verim almak istiyorsanız windows 10 kurmak zorundasınız ha eğer directx 11 ise windows 8.1 gibi işletim sistemlerini kullanabilirsiniz ama onun altındakilerde fps sorunu yaşayabileceğinizi düşünüyorum.
Nvidia 710m kullanıyorum galiba directx 11 destekliyor , windows 8.1 mi iyi olur ?

Nvidia 710m kullanıyorum galiba directx 11 destekliyor , windows 8.1 mi iyi olur ?
Windows 7, 8, 8.1, 10 kullanabilirsiniz ben şahsen 8.1i kullanım açısından dana çok seviyorum ama windows 10 sürekli yeni güncellemeler aldığı için technopat ekibi w10 öneriyorlar ve eğer w10 kurarsanız ileride dx12 ekran kartı alıp yükseltme yaparsanız w10'a yükseltmeye ihtiyaç duymazsınız.

Windows 7, 8, 8.1, 10 kullanabilirsiniz ben şahsen 8.1i kullanım açısından dana çok seviyorum ama windows 10 sürekli yeni güncellemeler aldığı için technopat ekibi w10 öneriyorlar ve eğer w10 kurarsanız ileride dx12 ekran kartı alıp yükseltme yaparsanız w10'a yükseltmeye ihtiyaç duymazsınız.
Laptop kullanıyorum malesef ekran kartını güncelleme gibi bir şansım yok hocam, verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim :)

Windows 8.1 gayet yalın ve az kaynak kullanan bir işletim sistemi. Fakat güncellikten biraz ödün verirsiniz.
Windows 10'a yapacağınız birkaç basit performans ayarıyla sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

Windows 8.1 gayet yalın ve az kaynak kullanan bir işletim sistemi. Fakat güncellikten biraz ödün verirsiniz.
Windows 10'a yapacağınız birkaç basit performans ayarıyla sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.
Hocam az önce Microsoft'un sitesinden orjinal Windows 10'u indirdim flash disk'e yazdım kurulumu tamamladım fakat lisanslanmış olarak görünüyor,yani siteden direk iso dosyasını indirdim deneme sürümü olması gerekyirodu ama benim Windows direk orjinal oldu sebebi ne acaba ?

Hocam az önce Microsoft'un sitesinden orijinal Windows 10'u indirdim flash Disk'e yazdım kurulumu tamamladım fakat lisanslanmış olarak görünüyor, yani siteden direk ISO dosyasını indirdim deneme sürümü olması gerekyirodu ama benim Windows direk orijinal oldu sebebi ne acaba?

Çünkü önceden etkinleştirmişseniz aynı şekilde yeni kurduğunuz Windows'da etkinleşir. En iyisini yapmışsınız Windows 10 kurarak. İyi sosyaller:D.

Çünkü önceden etkinleştirmişseniz aynı şekilde yeni kurduğunuz Windows'da etkinleşir. En iyisini yapmışsınız Windows 10 kurarak. İyi sosyaller:D.

Eski Windows sitemim crack uygulamıştım ama orijinal Windows 10 yükledim ve lisansı kabul etti garip değil mi sizce de?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı