Oyun için hazır sistem önerisi

ASUS yetkili servis diye bir şey yok değil mi efendim.
Asus yetkili servisi tek ölü pikselde değişim yoluna gitmiyor. Genelde servise gönderilip 3-5 ölü piksel görmek istiyor. Yani iade veya değişim konusunda da satıcı Amazon değilse diğer satıcılar uğraştırıyor sizi günlerce.

Birçok kişinin yaşadığı ve bildirdiği sorunlar bunlar. Bizde bunlara kronik sorunlar diyoruz. Yaşayan çok fazla arkadaşım var.

ASUS yetkili servisine gönderebilirsiniz o kadar da kasabileceğiniz bir durum değil çok fazla abartıldığını düşünüyorum arkadaşların yetkili servis diye bir şey bilmiyorlar mı?

ASUS yetkili servisine gönderebilirsiniz o kadar da kasabileceğiniz bir durum değil çok fazla abartıldığını düşünüyorum arkadaşların yetkili servis diye bir şey bilmiyorlar mı?
Servis ya değişim yapıyor ya da sorun yok diyip gönderiyor. Değişim yaptıkları üründede genel olarak aynısı çıkıyor. Ürünler kronik sorunlu.

Evet b550 yapmalisin knk ramler 3600 bide.
Hocam AMD'nin sitesinden baktığımda Ryzen 5 5600 işlemci Max Ram Frequency 3200Mhz yazıyorken neden 3600Mhz tercih etmeliyim ? Bir sebebi var mı ? Bu arada kusuruma bakmayın bilgisayar konusunda bazı şeyleri biraz geriden takip ettiğim için bazı şeyleri henüz tam olarak öğrenemediğim için soruyorum.

Bende Asus ekosistem kullanıyorum. Şuanda pc donanimlarimim hepsi Asus fakat monitörde rog hariç Asus almam gerçekten çok kötü.
ROG serisi gerçekten kendini kanıtlamış bir seri zaten. Benim de ROG'a bütçem yetse hiç düşünmeden ROG seviyesi ekipmanlar kullanmak isterdim. Asus ROG Strix Scope RX klavye kullanmıştım beni baya tatmin etmişti ama Apex 5 tercih etmiştim sonrasında.

Monitör için 4K bütçem var demişsiniz,Lenovo G24-20 daha iyi bir seçim olur.
IPS panel,0.5 ms,sRGB desteği var(%99).
144 Hz,OC ile 165 Hz e çıkabiliyor.
AMD FreeSync
HDR
NVİDİA G-Sync
Mavi Işık Filtresi
AMD FreeSync Titreşim Azaltma
Pivot
özellikleri var.
Hepsiburada da indirime girmiş :
efendim ebn sizin yinede epey media mark gibi yerlerde dediğim monitörle karşılaştırmanızı tercih ederim

Hocam AMD'nin sitesinden baktığımda Ryzen 5 5600 işlemci Max Ram Frequency 3200Mhz yazıyorken neden 3600Mhz tercih etmeliyim ? Bir sebebi var mı ? Bu arada kusuruma bakmayın bilgisayar konusunda bazı şeyleri biraz geriden takip ettiğim için bazı şeyleri henüz tam olarak öğrenemediğim için soruyorum.
5 serisi ile daha stabil çalışıyor FPS etkiside var az cok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı