Oyun için intel işlemci tavsiyesi

@Silinen üye o anakart yerine Z97 Mate alsa 10 kat daha iyi.
Dostum sen yorum yazmayı bırak. "Mini itx sistem topluyorum" yazdım ilk mesajda. Millete laf atmak için yorum yazıyorsun. Ben h81 serisi ile z97 serisi anakartların aralarında ki farkı ayırt edebilecek kadar bilgiliyim.
Msi'ın H81I modeli Overlock için tam olarak destek vermiyor. Bu anakartı almanı öneririm. Asus H81i-Plus İntel H81 Soket 1150 Ddr3 1600Mhz Sata 3.0 Usb 3.0 Anakart - Vatan Bilgisayar
Emin misin bununla oc yapabileceğime? Sonra kalmayalım ortada :)
 
Keyfin bilir o anakart değmez o kadar paraya H81 chipsetli sonuçta biz senin iyiliğini düşünüyorken gelmiş burda azarlmaya çalışıyorsun böyle devam et.
 
Keyfin bilir o anakart değmez o kadar paraya H81 chipsetli sonuçta biz senin iyiliğini düşünüyorken gelmiş burda azarlmaya çalışıyorsun böyle devam et.
Arkadaşım. Mini itx diyorum. Mini itx'in ne olduğunu biliyor musun? Z97 pc mate normal anakart. Ben mini itx anakart alacağım. Yardım etmek istediğinin farkındayım ama bazı unsurları bilmeden yardım ettiğini zannediyorsun :)

@Silinen üye senden yardım isteyeceğiz yine. G3258 işlemcisini asus h81ı-plus mini itx anakartı ile oc edebilirmiyiz?
 
Mini İtx anakart olduğunu görmedim ama H81 chipsetli bir anakartla biosunu güncelleyerek overclock edebilirsin 200 TL vermene gerek yok. Eğer iyi birşey istiyorsan Gigabyte var H81N.
 
BIOS guncellemesine gerek kalmaz, G3258 ile uyumlu olsun diye BIOS'lar coktan guncellendi.

Ayrica guc kaynagini normal VS 550 al. VS650 o sisteme cok ama cok fazla.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı