Oyun için Intel mi AMD mi alınmalı?

• Konuyu başlatan Kckc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 111
  • Görüntüleme 39.440
Mesajınızda anlaşma yapılmış gibi anlaşılıyor.

Yok yani o anlamda değil sadece araştırmak bile yeterli illa kaynak, video aramaya gerek yok anlamında o yüzden söyledim yoksa maaş bağladıkları yok bu olay da ayrı saçmalık zaten. Elin adamını savunacağına sponsor yap daha çok insan tanır 😀

12100F daha iyi hocam. Oyun testlerine de bakabilirsiniz internetten.

Hocam bu sistemde Valorant için 270 FPS yazıyor Gaming gen TR de ama aynı sistemin 5500 olan modelinde ise 300 küsur FPS yazıyor eğer 12100F daha iyiyse neden Valorant FPS'leri böyle?

Sadece Valorant odaklı söylemiyorum. Genel performans açısından 12100F daha iyi diyorum. Belki Valorant AMD tabanlı oyun olabilir. AMD tabanlı bazı oyunlarda AMD performans açısından intelden 2 kat daha fazla fps veriyor.

Genel performans olarak 12100F hocam internetten de performanslarına bakın ikisinin de.

Sadece Valorant odaklı söylemiyorum. Genel performans açısından 12100F daha iyi diyorum. Belki Valorant AMD tabanlı oyun olabilir. AMD tabanlı bazı oyunlarda AMD performans açısından Intel'den 2 kat daha fazla FPS veriyor.

Genel performans olarak 12100F hocam internetten de performanslarına bakın ikisinin de.

Hocam AMD tabanlı derken nasıl oluyor?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı