Oyun için iPad 10 vs Mini 7

mitatdemir

Centipat
Daha fazla  
Merhaba iPad almayı düşünüyorum, amacım PUBG oynamak ve film falan izleme ama genel olarak oyun için almayı düşünüyorum yani iPad 10. nesil de PUBG'yi akıcı oynatır mini 7 de, arada biraz ciddi fiyat farkı var ama mini 7'ye bütçem zar zor yetiyor. Biri iPad 10 15 K, mini 7 22K yani ama şöyle bir sıkıntı var; 10. neslin hafızası 64 GB sırf hafızası yüzünden 10'a çok sıcak bakamıyorum, kullanan varsa söyleyebilir mi, yeter mi? Çünkü ikisi de işimi görür, eğer 64 GB yeterse 10. nesil alırım. Oyun için 22K vermeye gerek yok ayrıca 10. nesilde eğilme sorunu var, sıkıntı yaratır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba iPad almayı düşünüyorum, amacım PUBG oynamak ve film falan izleme ama genel olarak oyun için almayı düşünüyorum yani iPad 10. nesil de PUBG'yi akıcı oynatır mini 7 de, arada biraz ciddi fiyat farkı var ama mini 7'ye bütçem zar zor yetiyor. Biri iPad 10 15 K, mini 7 22K yani ama şöyle bir sıkıntı var; 10. neslin hafızası 64 GB sırf hafızası yüzünden 10'a çok sıcak bakamıyorum, kullanan varsa söyleyebilir mi, yeter mi? Çünkü ikisi de işimi görür, eğer 64 GB yeterse 10. nesil alırım. Oyun için 22K vermeye gerek yok ayrıca 10. nesilde eğilme sorunu var, sıkıntı yaratır mı?

Mini 7 kat kat daha iyi.

iPad 10.nesil ile Mortal Kombat Mobile, Call of Duty Mobile ve PUBG oynadım gram kasma yok. Arada 7K fiyat ve 64 GB hafıza farkı var seçim senin. Ben şu an sadece Pokemon Card game oynadığım için yetiyor. Bir de kardeşim şu tuhaf çiftçilik oyunlarından oynuyor. Not: Film konusundada yeterli ekranı gayet.

Kesinlikle mini 7.
Fakat: Bu forumda kim. iPad 10 vs konu açtiysa. Ne kadar açıklama sunsakta gidip iPad 10 alıyor.
Maddi sebeplerden herhalde...

Hocam bir arkadaşımda gördüm şimdi PUBG falan oynarken takılmalar oluyor bir de elime biraz fazla büyük geldi muhtemelen bütçem çıkarsa mini 7 alacağım.

Ama mini 6 ile 7 arasında çok bir fiyat farkı yok bir de işlemcide mini 7 bayağı iyi.
Mini 6 mini 7 den ucuz olmak zorunda.!!
Eğer mini 7 bütçeyi zorluyorsa gidip ipad 10 yerine mini 6 almak daha mantıklı..
Screenshot_2025-02-18-16-32-39-243_com.pozitron.hepsiburada.jpg

Bu iPad mini 6. iPad 10 dan güçlü.
Screenshot_2025-02-18-16-34-23-078_com.vivaldi.browser.jpg

Apple iPad mini 7

Son düzenleme:
11'i bekle derim. 10'dan çok şikayetçi var + dediğin gibi 64 GB asla yetmez.

Hocam 11. nesil tanıtılmış bugün şans eseri yarında 10. nesil almaya gidecektim şimdi mediamarkta 10. nesil 15.500 TL 11. nesil Apple kendi sitesinde 17000 TL arada 1500 TL fark var bana değer gibi geldi çünkü A16 işlemcisi ve 128 GB hafızayla geliyor ayrıca arkasında ücretsiz lazer baskıda yapıyorlar ama ön siparişte şu an tahminen ne zaman gelir alırsam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı