Oyun İçin İşlemci Ve Sistem

• Konuyu başlatan PCI
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 632

PCI

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben nvidia'nın yeni ekran kartıyla birlikte sistem toplamak istedim.
GTX 970 almayı düşünüyorum. Şimdi ise işlemcide takıldım. İntel mi? Amd mi? genellikle hep ekonomik olsun diye FX 8320 almayı düşünmüştüm ama bunu alırsam pişman olur muyum? Günümüzün oyunları iyi sistem istiyor. GTX 970 hepsini kaldırabilecek güçte fakat, işlemci? Bana bir sistem önerebilir misiniz? Maksimum 2999 TL olacak ve sadece kasa ve içini kapsayacak bir sistem. Ekran kartım belli GTX 970. Anakart O.C , vs. şeyler yapmayacağım için ucuz bir şeyler olsun. En önemlisi oyunları yüksek ayarlarda kaldırsın. Önerilerinizi bekliyorum...

Bana kalırsa APU dışında AMD tercih edilmemeli. Şu anda internetim biraz yavaş düzelirse uygun bir sistem toplarım.

@SysrQ# bu noktada katılıyorum fakat INTEL tanınmış olduğu için öneriliyor, Amd bazen performansta üstün bile çıkabiliyor fiyatı da çok uygun. Buna rağmen INTEL öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı