AsakaXenshi
Megapat
Daha fazla
Yarın bunu sipariş veriyorum aksilik olmaz ise. Zaten başka da yok galiba bu fiyata 3k derken 5.5'e çıktık@RyNx358 neden düşündürücü attın söylersen sevinirim.
Mouse pad bakacağım ama daha sonra alırım onu FPS için o da. Keşke sabah %75 olayını konuşup ise girişseydik. İade ile uğraşmaz idik
Yarın bunu sipariş veriyorum aksilik olmaz ise. Zaten başka da yok galiba bu fiyata 3K derken 5.5'e çıktık
Geldiği zaman hepsi birlikte fotoğraf atacağım buraya fare yarın elimde olur ama klavye cuma gününe kaldı.Keşke önceden bütçenin yüksek olduğunu söyleseydin. Mouse pad Wraith'den bakabilirsin güzel modelleri var.
Bu fiyata bu klavye güzel. Daha yükseğine gerek yok zaten hepsi aynıdır.
Hocam günaydın bu da aynısı sanırım kararsız kaldım hangisini alsam acaba diye tasarım olarak AKKO MOD 007B HE PC 7th Anniversary Hall Effect Manyetik Switch RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming KlavyeKeşke önceden bütçenin yüksek olduğunu söyleseydin. Mouse pad Wraith'den bakabilirsin güzel modelleri var.
Bu fiyata bu klavye güzel. Daha yükseğine gerek yok zaten hepsi aynıdır.
Geldiği zaman hepsi birlikte fotoğraf atacağım buraya fare yarın elimde olur ama klavye cuma gününe kaldı.
Hocam günaydın bu da aynısı sanırım kararsız kaldım hangisini alsam acaba diye tasarım olarak AKKO MOD 007B HE PC 7th Anniversary Hall Effect Manyetik Switch RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Sanırım switch farkı var evet hangisi daha iyi bilmiyorum.
Benim attığımda cream yellow switch diyor. Fark olur mu bilemedim. Zaten tok yüksek sesli klavye bakıyorum performans olarak aynıdır bunlar.Hocam sakura switchler kullanıyor galiba benim attığım ama aralarında pek fark yok gibi. Tasarımı hangisi hoşuna gittiyse al ama beyaz setupa benim attığım daha iyi gibi.
Beyaz olanı alacağım ya sanırım birazdan sipariş veririm cok kararsız kaldım.Benim attığımda cream yellow switch diyor. Fark olur mu bilemedim. Zaten tok yüksek sesli klavye bakıyorum performans olarak aynıdır bunlar.
buna ne diyorsunuz?Hocam sakura switchler kullanıyor galiba benim attığım ama aralarında pek fark yok gibi. Tasarımı hangisi hoşuna gittiyse al ama beyaz setupa benim attığım daha iyi gibi.
Benim attığımda cream yellow switch diyor. Fark olur mu bilemedim. Zaten tok yüksek sesli klavye bakıyorum performans olarak aynıdır bunlar.
Beyaz olanı alacağım ya sanırım birazdan sipariş veririm cok kararsız kaldım.
buna ne diyorsunuz?
Dediğim gibi hocam ikisi aynı gibi bir şey.
İkisi de elime ulaştı. FUN60 ultrayı yarın iade ediyorum diğerini kargoya vermişler yarın o da elimde. Joy of Life aldım bu arada.
Hocam bu klavyeyi kablosuz moda nasıl geçireceğim user manual'de ne yazıyor ise denedim ama olmuyor.
Santorini modeli daha sesli sanırım biraz ona takıldım onun haricinde harikalar.
Eki Görüntüle 2439844
Santorini modeli daha sesli sanırım biraz ona takıldım onun haricinde harikalar.
Hocam bu klavyeyi kablosuz moda nasıl geçireceğim user Manual'de ne yazıyor ise denedim ama olmuyor.