AsakaXenshi
Megapat
Daha fazla
Manyetik gönderdiler bana game modu alınca fark ediyorum hafif basınca algılama yapıyor. Baktım şimdi ben size danışmadan aslında o tasarımı beğenince direkt bunu satın aldımAKKO MOD 007B HE PC Joy of Life Hall Effect Manyetik Switch RGB Kablosuz Mekanik Gaming Klavye
Onu 0.01 de yapabiliyoruz da ayarlamayı bilmiyorum.
Manyetik gönderdiler bana game modu alınca fark ediyorum hafif basınca algılama yapıyor. Baktım şimdi ben size danışmadan aslında o tasarımı beğenince direkt bunu satın aldımAKKO MOD 007B HE PC Joy of Life Hall Effect Manyetik Switch RGB Kablosuz Mekanik Gaming Klavye
0.01mm her klavyede olmuyor fakat bu arkadaşın aldığı klavyeyi maalesef bilmiyorum. Hayırlı olsun şimdiden, biraz geç gördüm kusuruma bakmayın.
Biraz fazla para vermişsiniz hocam, bu fiyatta çok daha iyi modeller mevcuttu.
Tasarımdan dolayı bir tık fiyatı arttı bende dayanamadım verdim umarım üzmez beni.0.01mm her klavyede olmuyor fakat bu arkadaşın aldığı klavyeyi maalesef bilmiyorum. Hayırlı olsun şimdiden, biraz geç gördüm kusuruma bakmayın.
Biraz fazla para vermişsiniz hocam, bu fiyatta çok daha iyi modeller mevcuttu.
Ben sizi de diğer arkadaşı da etiketlemiştim ama. Nasip değilmiş diyelim öneriniz varsa yine atın bu fiyatlara kalsın arkadaşa bakarız olmadı.
Tasarımdan dolayı bir tık fiyatı arttı bende dayanamadım verdim umarım üzmez beni.
Arkadaşım bugün klavyemi gördü çok beğendi o fiyat bandına öneriniz var ise ondan değerlendirmek isterim onun için.Üzmez diye düşünüyorum hocam problem yaşamazsınız, şu anlık pek bir önerim kalmadı kaliteli olarak maalesef.
Game modunu seçmiştim böyle yaptı ama normal switch değil herhalde daha da iade de edemeyizEki Görüntüle 2440947
Başka bir seçenek varsa bakayım programa tam hakim değilim henüz.
Arkadaşım bugün klavyemi gördü çok beğendi o fiyat bandına öneriniz var ise ondan değerlendirmek isterim onun için.
Çok sevinirim. Genellikle fps oynuyorum bu arada güncel olarak black ops 6 oynuyorum multi. Bu arada faremde scyrox v6 onda da 4k hz'de kullanıyorum. Forumda bir konusu vardı oradan bakmıştım ayarlarına.Hocam bunu görmemiştim, isteseniz ayarlarınızı yapmanıza yardım edebilirim.
Tam olarak kaç TL'lik bir fiyat bandından bahsediyoruz hocam?
Hocam bunu görmemiştim, isteseniz ayarlarınızı yapmanıza yardım edebilirim.
Tam olarak kaç TL'lik bir fiyat bandından bahsediyoruz hocam?
Çok sevinirim. Genellikle FPS oynuyorum bu arada güncel olarak Black Ops 6 oynuyorum multi. Bu arada faremde scyrox V6 onda da 4K Hz'de kullanıyorum. Forumda bir konusu vardı oradan bakmıştım ayarlarına.
6 veya 6500.
Teşekkür ederim program yardımı için öncelikle programa tam hakim değil biraz uğraşa uğraşa yapacağım. Benim klavyeden çok memnun kaldı onun gibi istiyor.2-4 KHz arası sistemi yormaması için gayet yeterli, bence en iyi aralık bu 1KHz'den sonra.
Klavyedeki sadece oyunlar için kullanacağınız tuşlarda non stop Rapid trigger ayarını açmanızı öneririm, onun haricinde hepsini kapatın. Oyunda kullanacağınız tuşlarda üstteki trigger ayarını 0.2mm, alttaki release yazan ayarı ise 0.1mm yapın, bunun haricinde seçtiğiniz tuşlarda press ayarını da 0.2/0.1mmye getirin, ikisi arasında istediğinizi kullanabilirsiniz. Kalan tuşlar için ise dediğim gibi non stop Rapid trigger özelliğini kapatıp press ve up seçeneğini 1mmye getirin, bu ayarlar oyun için aşağı yukarı yapabileceğinizin en iyisi oluyor hocam.
Tüm tuşlarda Rapid trigger açmak çok da sağlıklı olmuyor fakat sadece actuation ayarlayıp mekanik switch gibi de kullanabiliyoruz.
Arkadaşınızın tercihleri neler? TKL veya %60-65 uygun mudur?
Sikakeyb Castle HM66 Mekanik Klavye (Manyetik Switch) şu anlık ilk izlenimde bulduğum en güzel klavye bu oldu, cıvıl cıvıl ve ters polarite özelliği sayesinde piyasadaki tüm manyetik switchlerle çalışabiliyor. Gateron jade switchlerle gelmesi de cabası.