Oyun için LED mi LCD mi?

Makaleler
3
Yer
Nebuchadnezzar
Daha fazla  
Meslek
Judge Dredd
yakın zamanda monitörümü yenilemeyi düşünüyorum (kesinlikle oyun manyağı bir insanım) fakat "1 adet" ikilemde, "1 kaç adet" kararsızlıkta kaldım.Muhtemelen belirtmişsiniz de mazur görün ben kaçırmış olabilirim dergide; LED mi LCD mi? Öğrenci olmam dolayısıyla fiyat konusunda çok fazla uçamama durumundayım ama size de fikir olsun diye bir kaç kararsızlığımı sunayım böylece fiyat konusunda daha iyi yardımcı olursunuz=)

LCD

AOC 931SWL
LG W1943SS-PF
PHILIPS 192E1SB
-------
LED

VIEWSONIC VA1931wa
PHILIPS 192EL2SB

Bunlar benim netten üstünkörü bakıp bulduklarım, bunların arasından ya da bunlara benzer fiyatlarda ve özelliklerde tavsiyeleriniz olursa çok mutlu olurum.Şimdiden çok teşekkür ederim.

Öncelikle desteğiniz için teşekkürler.

LCD teknolojisi artık eskidi. Yeni teknoloji LED. LED hem düşük güç tüketiyor, hem daha yüksek contrast sunuyor hem de daha düşük tepki süresine sahip.

Seçtiğiniz iki monitor de 5 ms olduğu için oyun için uygun değil. Tavsiyem bu listeden bir ürün seçmeniz yönünde:

LED 2ms - TeknoFiyat

Kesinlikle LED diyerek ekleme yapayım; siyah derinliği farkı oyun atmosferini ciddi şekilde etkiliyor. Mesela Dead Space'i bir LED'de bir de LCD'de oynayın ya da Battlestar Galactica'nın yüksek çözünürlüklü bir bölümünü test amaçlı olarak açıp izleyin ve farkı anlayın.

Uyarı! Bu konu 15 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı