Oyun için Linux dağıtımı önerisi

Makaleler
7
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, Proton'un yeni sürümlerini görünce sadece oyun testi yapıp FPS'e bakmak için Linux'u dualbootla kurmayı istiyorum fakat o kadar uzun zamandır kullanmadım ki Linux'u. Sadece oyun ve arada sırada web surfing için önerebileceğiniz Linux distroları var mıdır?

Yaklaşık 4 haftadır Elementary OS kullanıyorum, diğer dağıtımları da denedim Elementary OS'i silmeden.

Web surfing, oyun oynatma, oyun geliştirme, ofis, video düzenleme, blender3D kullanımı falan işler ELementary'DE güzel yapılıyor.

masaüstümde böyle çok şık, dinamik panel var
Screenshot from 2023-09-03 14-13-48.png

Arkadaşlar selam, Proton'un yeni sürümlerini görünce sadece oyun testi yapıp FPS'e bakmak için Linux'u dualbootla kurmayı istiyorum fakat o kadar uzun zamandır kullanmadım ki Linux'u. Sadece oyun ve arada sırada web surfing için önerebileceğiniz Linux distroları var mıdır?

Kurabilirim dersen holoisoya bir bak derim.

Onun haricinde Pop!_OS! Bakabilirsin. Arclinux+zen yapabilirsin.

Hocam oyunda en yüksek performansı isterseniz, Arch tabanlı dağıtımlara bakabilirsiniz EndavourOS gibi. Çünkü hep yeni yazılımlarla gelirler. Ama en yeni sürüm takıntınız yoksa Linux Mint işinizi görür ve kullanımı daha basittir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı