Oyun için M.2 SSD Alınmalı Mı?

Aora

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben 1TB HDD ve 240GB SSD yerine 480GB M.2 SSD almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı, değilse Sata SSD ve HDD mi almalıyım?

Eğer SSD yi aşırı dolduracaksan 480 GB al. Bence HDD+SSD daha mantıklı.
Şimdi şöyle Corsair Force 480GB 3480/2000mb m.2 ssd mi 1TB 7200rpm 64mb HDD+240GB Corsair m.2 SSD mi daha mantıklı? Rainbow, Pubg, Gta 5, FarCry gibi boyutu yüksek oyunlar yükseleceğim için tereddüt içindeyim.
Oyun için M.2 alınmaz, ama madem öyle bir imkanın var almaman için bir sebep yok. Sevdiğin iki büyük oyun artı 5-6 tane de daha küçük boyutlu oyun için yeterlidir.
Ben çok fazla oyun türü oynuyorum fps, strateji, mmorpg yani yüksek boyutta fazla oyun olacağı için sanırım m.2 yerine sata3.0 ve 1tb hdd mantıklı olacak.

Şimdi şöyle Corsair Force 480GB 3480/2000mb m.2 ssd mi 1TB 7200rpm 64mb HDD+240GB Corsair m.2 SSD mi daha mantıklı? Rainbow, Pubg, Gta 5, FarCry gibi boyutu yüksek oyunlar yükseleceğim için tereddüt içindeyim.

Ben çok fazla oyun türü oynuyorum fps, strateji, mmorpg yani yüksek boyutta fazla oyun olacağı için sanırım m.2 yerine sata3.0 ve 1tb hdd mantıklı olacak.
Önemli oyunları SSD ye diğerlerini HDD ye yükle. 240 GB yeterli olur.

Hocam hiç gerekmez diyebilirim Malum M2ssdler Satadan %50 pahalıdır (gb başına). 1tb sata ssd alabiliecekken sırf oyun için 400 gb (örnek) M2ssd alınmamalı..

M2ssd vs Satassd düşüncesini Dosya kopyalma aktarma gibi işlemlerde düşünmelisin
M2 ssd de 20 saniyede açılan oyun Sata ssd de 22/25 arası hdd ise 1 dk.1 tb Sata ssd alın hocam rahatınıza bakın

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı