Oyun için OLED monitor almak mantıklı mı?

Paran varsa eğer keyif alacağın şey emin ol 200FPS akıcı oyun deneyimi falan değil direkt 60+ olsun OLED olsun yeter. İki gün önce deneyimledim bambaşka bir dünya. Varsa para kesinlikle ilk tercih olmalı. Yanma sorunu hakkında pek bir bilgim yok.

Evet bu tepki sürelerine düşüyorlar ama ortalamada bu kadar düşük değiller tabii, ki hissedebileceğimiz bir şey de değil.

YouTube'da video izledim bunu ölçebilen cihaz var 0.1 ortalamada geziyor daha altını ölcemiyor.

Para var ondan yana sıkıntı yok hassas bir panel olması yanma olasılığı falan düşündürüyor.

Modelden modele değişir. OLED G6 mesela AVG 1ms diye biliyorum.
Benim izlediğim msi markasına aitti

Para var ondan yana sıkıntı yok hassas bir panel olması yanma olasılığı falan düşündürüyor.

Onlar kalktı deniyor ama ne kadar doğru bilemem. Sabit ekranda uzun süre kalma, bir süre monitörü dilendir vs vs. birçok şey söyleniyordu en son.

Onlar kalktı deniyor ama ne kadar doğru bilemem. Sabit ekranda uzun süre kalma, bir süre monitörü dilendir vs vs. birçok şey söyleniyordu en son.

Evet bir sürü yöntem taktik yazılımsal donanımsal çözümler var ama yine de çekiniyor insan az para değil sonuçta.

Üst düzey OLED panel monitörler kendini periyodik uyku moduna alıyor ara sıra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…