Oyun için OLED monitor almak mantıklı mı?

Paran varsa eğer keyif alacağın şey emin ol 200FPS akıcı oyun deneyimi falan değil direkt 60+ olsun OLED olsun yeter. İki gün önce deneyimledim bambaşka bir dünya. Varsa para kesinlikle ilk tercih olmalı. Yanma sorunu hakkında pek bir bilgim yok.

Paran varsa eğer keyif alacağın şey emin ol 200FPS akıcı oyun deneyimi falan değil direkt 60+ olsun OLED olsun yeter. İki gün önce deneyimledim bambaşka bir dünya. Varsa para kesinlikle ilk tercih olmalı. Yanma sorunu hakkında pek bir bilgim yok.

Para var ondan yana sıkıntı yok hassas bir panel olması yanma olasılığı falan düşündürüyor.

Modelden modele değişir. OLED G6 mesela AVG 1ms diye biliyorum.
Benim izlediğim msi markasına aitti

Para var ondan yana sıkıntı yok hassas bir panel olması yanma olasılığı falan düşündürüyor.

Onlar kalktı deniyor ama ne kadar doğru bilemem. Sabit ekranda uzun süre kalma, bir süre monitörü dilendir vs vs. birçok şey söyleniyordu en son.

Şaka yapıyorsun ya hiç deneyimleme şansım olmadı:(

ASUS ROG düşünüyorum 360Hz olan.

360Hz OLED aşırı akıcı. IPS'e döndüğümde hem kasıyor hem de baş döndürücü gibi geliyor.

YouTube'da video izledim bunu ölçebilen cihaz var 0.1 ortalamada geziyor daha altını ölcemiyor.
Desktop Screenshot 2025.09.16 - 01.09.51.31.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı