Oyun için PC vs konsol

Aspect15

Decapat
Katılım
16 Şubat 2023
Mesajlar
3.299
Çözümler
22
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bugün sosyaldeki eski PC vs konsol karşılaştırmalarına baktım birçok insan PC'deki oyunların daha ucuz olmasından kaynaklı olarak PC demiş şu anda bu iş artık kalmadı. Oyunlar 2 taraftada hemen hemen aynı fiyatta bu durumda sizce hangisi daha iyi bir tercih?

Arkadaşlar ucuza ve iyi oyun oynamak için karşılaştırdığımızı unutmayalım, hepimiz biliyoruz. PC de oyundan başka birçok şey yapılabildiğini ama oyun için karşılaştırırsak sevinirim.
 
Son düzenleme:
Xbox alabilirsiniz. Hem bazı geriye dönük oyunlarda var. Size kalmış.
 
Ben çoğu oyunu ucuzdan topladığım için PC derim. Ayrıca game pass de var. Playstation oyunları bir süre sonra PC'ye de çıkıyor. Oyun oynamanın yanında diğer işlerini de halledebildiğin bir alet.
 
Ben çoğu oyunu ucuzdan topladığım için PC derim. Ayrıca Game Pass de var. PlayStation oyunları bir süre sonra PC'ye de çıkıyor. Oyun oynamanın yanında diğer işlerini de halledebildiğin bir alet.

Hocam ucuz olayı artık kalmadı RDR 2'nin fiyatı 1000 lira indirimlerle 400 oluyor konsollarda indirimsiz hali 400.

Bilgisayarın verdiği hazzı konsol veremiyor.

Konsolun verdiği hazzıda bilgisayar veremiyor hocam uzanıp TV'den oyun oynamanın ayrı güzelliği var bence.
 
Eğer güzel bir ekran alırsan (diyelim ki salonda ki TV) PC'ye takarsan PC dersin ama Xbox genelde oraya takıldığından ve oynayanların çoğu orada oynadığından psikolojik olarak Xbox diyor bence 😄
 

Geri
Yukarı