Oyun için SATA SSD'den M.2 SSD'ye geçmek

SaL1K

Kilopat
Daha fazla  
Yeni sistem topluyorum. 1TB M.2 SSD yerine 1TB SATA SSD alırsam RAM'leri 16 GB yerine 32 GB alacağım. Büyük veri transferleri yapmıyorum. Sadece oyun oynuyorum ve günlük kullanım. Oyunların okuma hızları limitli mi? Çünkü Benchmark'larda M.2 ile SATA SSD arasında loading ekranlarında fark yok denecek kadar (1-2 saniye). Nasıl tercih yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence fiyat farkına bakarak gereksiz olur. Dosyalarla işiniz olsa alın diyeceğim de 1-2 saniyelik fark için değmez. SSD oyunlarda çok iyi iş görüyor.

Yeni sistem topluyorum. 1TB M.2 SSD yerine 1TB SATA SSD alırsam RAM'leri 16 GB yerine 32 GB alacağım. Büyük veri transferleri yapmıyorum. Sadece oyun oynuyorum ve günlük kullanım. Oyunların okuma hızları limitli mi? Çünkü Benchmark'larda M.2 ile SATA SSD arasında loading ekranlarında fark yok denecek kadar (1-2 saniye). Nasıl tercih yapmalıyım?

SATA SSD alın render almıyorsanız önerim Samsung SSD alıp render yaparken Rapid mod ile M.2 hızına ulaşmanız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı