Corsair 400R kullanıcısı olarak Corsair markasını şiddetle tavsiye ederim. Ben de sistemi geçen hafta Vatan'dan topladım. Kasa hem geniş hem de görünüş itibariyle çok şık ve sade bir görünüme sahip.
GTX 780 içinde yetecektir. Bence K ibareli olan işlemcilerden al zira anakartta OC Genie 4 teknolojisi var ve oldukça kullanışlı. Tek tuşla bilmesen bile O.C yapabiliyorsun. MSI'ın en çok sevdiğim 2 yönünden biri bu. Diğeri ise askeri sınıf bileşenler. PSU olarak 750W da alabilirsin. O PSU yu önermemin en büyük sebebi modüler olması. Bu kadar pahalı bir sistemde PSU nun modüler olmasından yanayım. Aslında Corsair CX750M önerecektim fakat stoklarda hiç yoktu. mevsres Thermaltake Toughpower 775 watt'lık modüler bir PSU kullanıyor. O da güzel bir seçenek olabilir.
Ek olarak kasayı Corsair Carbide 500R yapabilirsin. Senin zevkine kalmış.
O zaman şöyle yapalım PSU aynı kalsın kasa corsair carbide 500r olsun. Tamam başka önerisi olan varsa öneriye açığım. Bir de sormuştum ya bu sistem kaliteli oyunları (crysis 3, bf4 gerçi bf4'ü bilemeyebiliriz) yüksek performansta çalıştırır mı ?