Oyun için telefon vs bilgisayar

Makaleler
49
Amacım oyun oynamak. Güzel kaliteli oyunlar oynamak istiyorum. En üst düzey kaldırmasına gerek yok. En azından güzel bir tat versin grafikleri. Ama kafama takıldı. Telefon mu yoksa bilgisayar mı daha ucuza gelir?

Bilgisayarın daha sağlam grafikli oyunlar kaldıracağını biliyorum fakat tam bilmediğim için sormak istedim. Telefonum eskiyor. Telefonda nasıl oyun ağırlığı olduğunu bilmiyorum.

Nasıl yapmalıyım?

Amacım oyun oynamak. Güzel kaliteli oyunlar oynamak istiyorum. En üst düzey kaldırmasına gerek yok. En azından güzel bir tat versin grafikleri. Ama kafama takıldı. Telefon mu yoksa bilgisayar mı daha ucuza gelir?

Bilgisayarın daha sağlam grafikli oyunlar kaldıracağını biliyorum fakat tam bilmediğim için sormak istedim. Telefonum eskiyor. Telefonda nasıl oyun ağırlığı olduğunu bilmiyorum.

Nasıl yapmalıyım?

PC alın.

Nasıl yapmalıyım?

Telefona vereceğiniz parayı PC'ye verirseniz gayet akıcı bir şekilde oyun oynayabilirsiniz.
Örnek: 4000TL telefona vermek yerine monitör dahil APU toplayabilirsiniz CS:GO, Valorant vb. oyunları akıcı bir şekilde oynarsınız. Fakat sistem özellikleriniz neler?

Amacınız oyunsa telefon sizi asla tatmin etmez. Telefonunuz bırakın eskisin bozulana kadar kullanın. Iphone 5s kullanıyorum değişme ihtiyacı duymuyorum. Eskidi mi? Evet eskidi, 8 yıllık telefon. İsraf yapmamak lazım.

Nasıl yapmalıyım?

Bence PC zaten oyun oynamak istiyorsan PC fiyatı kadar telefon olman gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı