Oyun için Windows 10 mu 8.1 mi?

Sırf bu yüzden 8.1 e geçeceğim sanırım. Masaüstünde farklı hassasiyet oyuna girince farklı çok büyük problem oluyor.

Sırf bu yüzden 8.1 e geçeceğim sanırım. Masaüstünde farklı hassasiyet oyuna girince farklı çok büyük problem oluyor.
Öncelikle donanımlarınız Windows 8.1 ile tam olarak uyumlu mudur bunu öğrenmelisiniz. Değil ise bu sefer daha farklı sorunlar yaşarsınız.

Öncelikle donanımlarınız Windows 8.1 ile tam olarak uyumlu mudur bunu öğrenmelisiniz. Değil ise bu sefer daha farklı sorunlar yaşarsınız.
Acer'in sitesinden baktığım da Windows 8.1 64bit için driverlar gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10'daki fare sorunu aylardır devam ediyor, bir düzeltme güncellenmesi hala yayınlanmamış durumda.

Katılıyorum, Windows 10 kullanıyorum bazen mouse istemsiz şekilde kendi kendine hareket ediyor, laglı bir şekilde hareket ediyor falan. Rainbow six Siege oyununda mouse'un hareketleri bazen inanılmaz saçmalıyor akıcı bir şekilde dönmüyor. Çözülmesi gereken bir problem.

Ben GTA 5'de %20 ekran kartını kullandığı için mecburen 10'a geçiyorum amma sorunluymuş 10, şimdi %50'si yüklendi zaten ben beğenmemiştim 8.1'e geri dönmüştüm ama sırf GTA 5 için mecbur yükseltiyorum, sorun düzelmezse 8.1'e devam, inşallah fare sorunu hala devam etmiyordur. Ediyorsa kaç saattir yüklüyor boşa gidecek.

Windows 8.1 kullanacağına 7 kullan daha iyi, Windows 10 ile 7 arasındaki sürümleri adam yerine koymadılar 7. nesil işlemcin varsa zaten 8.1 %50 performans alırsın 50 çöpe atmış olursun.

Ben yükledim kurarken bu aygıt Windows 10 sürümüyle uyumlu değil GT 1030 dedi. Ne olacak ben de iptal ettim sorun falan çıkabilir dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…