Oyun için Windows 10 mu 8.1 mi?

Windows 8.1 oyunlarda daha stabil değerler veriyor. Windows 10'nun şuan hala eksiklikleri var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10'da hala sorunlar devam ediyor mu? Yeni sistem topluyorum birkaç güne, laptop kullanıcısıyım şu an ve 8.1 kurulu memnunum ama hala arada kalıyorum. Oyun için 10 mu, yoksa 8.1 mi iyidir?

Merhaba arkadaşlar. Elimde i5 4210h, GTX860M’li bir laptop bulunmakta. Bilgisayarı genellikle oyun oynamak için kullanıyorum. Şu an sistemim Windows 10 fakat çoğu yayıncının 8.1 kullandığını gördüm. Oyunlar için 8.1 mi daha mı iyidir acaba? PUBG, Witcher 3, FIFA gibi oyunlar oynuyorum genellikle.
Windows 7 x64 Super Lite tavsiye ediyorum.

Windows 10 Home, 64 bit kullanabilirsin.

Windows 7 Lite, Microsoft tarafından tasarlanmış bir yazılım değildir, virüs barındırabilir. Ayrıca konu sahibinin sistemine yazık.

Windows kullananlarin %80 i zaten Lisanssiz kullanıyor bunu biliyorsunuz.Windows Lite hakkında 1 cümlelik bilgin yok. Virüs barindarma eskidendi o işler. Ayrica ben Windows 7 Super Lite kullanıyorum avantajlarindan bahsetmicem.
Sen bunlari bilmediğin için bir şey diyemem buradaki kimseye de yardim etmem şu dakikadan sonra.

fxqqqqqqqqqqqq.jpg

Windows kullananlarin %80 i zaten Lisanssiz kullanıyor bunu biliyorsunuz.Windows Lite hakkında 1 cümlelik bilgin yok. Virüs barindarma eskidendi o işler. Ayrica ben Windows 7 Super Lite kullanıyorum avantajlarindan bahsetmicem.
Sen bunlari bilmediğin için bir şey diyemem buradaki kimseye de yardim etmem şu dakikadan sonra.
Yıl 2018 ve hala 2009'da piyasaya sürülmüş bir işletim sistemi öneriyorsunuz. Windows 8'in bile lafı geçmiyorken Windows 7 kullanmak doğru olmaz. 2018-2019 oyunlarını 2009 işletim sistemi ile oynamaya çalışmak...

Windows kullananların %80'i zaten lisanssız kullanıyor, bunu biliyorsunuz. Virüs barındırma eskidendi. Ayrıca ben Windows 7 Super Lite kullanıyorum, avantajlarından bahsetmeyeceğim.
Sen bunları bilmediğin için bir şey diyemem, buradaki kimseye de yardım etmem şu dakikadan sonra.

Eki Görüntüle 321374

Windows'u lisanslı kullanıyorum. Ayrıca artık lisanslar çok ucuz fiyata satılıyor. Virüs barındırma devam ediyor olabilir, ediyor da. Şu anda satılan bilgisayarın çoğu da lisanslı (Dizüstü bilgisayarlar). Onun dışında, herkes lisanssız kullanıyor diye siz de lisanssız tavsiye etmek zorunda değilsiniz, etmemelisiniz de. İnsanların emeğine saygı duyun.

Onun dışında, Windows 7'nin Lite sürümleri, Microsoft tarafından yayınlanmış bir şey değildir, yani ne olduğu belirsizdir. Virüs de olabilir.

Tartışmaya da girmeyeceğim, burası tartışma yeri değil.

Yıl 2018 ve hala 2009'da piyasaya sürülmüş bir işletim sistemi öneriyorsunuz. Windows 8'in bile lafı geçmiyorken Windows 7 kullanmak doğru olmaz. 2018-2019 oyunlarını 2009 işletim sistemi ile oynamaya çalışmak...

Bencmark skoru bu test her şeyi açikliyor yil 2018 evet Windows 7 açık ara önde. Yanliş bilgi veriyormuşum. Testlerde yanliş bilgi veriyor değil mi ? Windows 10 stabil deyip kendinizi avutmaya devam edin :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da FPS testi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı