Oyun için Windows 10 mu 8.1 mi?

Peki siz yeni çıkacak oyunları Windows 7 ile açmaya çalışın, sorun yaşadığınızda burada konu açarsınız. Yeni çıkan programların ve sürücülerin bile Windows 7 desteği bitiyor. Gelmişsiniz 2 yıl önceki benchmark testini paylaşıp Windows 7 önde diyorsunuz. Son güncellemelerle Windows 10 çok stabil ve performanslı.

Driver Booster kullanıcıları Windows 10'a sallıyor.
Driver Booster programını indirerek en kolayı
Burdan indirebilirsin
Driver Booster

Nvidia ekran kartı Driver için oda burdan
Sürücüleri Yükle | NVIDIA

Driver Booster en önemlileri yükler. Sistem ve Oyun performansı için
Adobe Flash Player Npapi , ActiveX ,
Adobe ShockWave Player bunlari kendin kur
.NetFrameWork son sürümü kur
Benim formattan sonraki yaptigim şeyler bunlar.

Bencmark skoru bu test her şeyi açikliyor yil 2018 evet Windows 7 açık ara önde. Yanliş bilgi veriyormuşum. Testlerde yanliş bilgi veriyor değil mi ? Windows 10 stabil deyip kendinizi avutmaya devam edin :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da FPS testi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tahmin ettiğim gibi, videolarda Windows 10'un 1511 numaralı sürümü ile Windows 7 karşılaştırılmakta. Ama bizim bahsettiğimiz Windows 10; 1803 numaralı, güncel Windows 10.

Tahmin ettiğim gibi, videolarda Windows 10'un 1511 numaralı sürümü ile Windows 7 karşılaştırılmakta. Ama bizim bahsettiğimiz Windows 10; 1803 numaralı, güncel Windows 10.
Aynen bu güncelleme olmalı.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    133,9 KB · Görüntüleme: 189
Selamun Aleyküm..
Ben Yıllardır Win 7 Ultimate x64 Kullanıyorum. Diger Win 8 Olsun 8.1 Olsun 10 Olsun Keşif Amaçlı Baktım Fakat Onları İyi Bir Şekilde Kullanabilmek İçin Tam Performans Saglaması İçin Gereksinimlerininde Ona Uygun Ve Üstü Olması Gerekiyor. 1 Gb Ram İle 512 Mb Ekran KArtı İle Sen Win8 Ve Üstünü Yüklemeye Çalışıp Performans Beklemen Saçma Bir Davranış Olur.
Benim Gereksinimim Win 7 x64 Kaldırıyor Bunu Kullanıyorum Sizde Kendi Gereksiniminize Göre Bir Format Türü Seçin Ne Tartışın Ne Kafanızı Yorun Ne Kalp Kırın Nede Boş Yere İDaalaşma Yapın.
Kolay Gelsin Cümleten..

Dosya Ekleri

• pc.jpg
    pc.jpg
    96,7 KB · Görüntüleme: 127
Bütün oyunlar artık windows 10 la sekronize olmuş durumda aralarında ciddi bir farkla windows 10 hem daha akıcı hemde fps değerleri daha yüksek olacaktır.İnternetten bir çok video var bakabilirsiniz.

i7 3630QM
8GB DDR3 RAM
GT 630M EKRAN KARTI
Bu notebook elimde varken 7 8 8.1 hepsini denedim.En iyi stabil çalışan gerek oyunlarda gerek başka işlerde windows 10 idi. Benim en çok hoşuma giden 10. Kim neyi tercih ediyorsa onu kullansın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı