Oyun için Windows 10 mu Windows 11 mi?

Bazı YouTube test videolarında Windows 11 2 3 FPS daha iyi gibi. Sizce artık Windows 11 geçilir mi? Daha performanslı mı çalışır?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bazı YouTube test videolarında Windows 11 2 3 FPS daha iyi gibi. Sizce artık Windows 11 geçilir mi? Daha performanslı mı çalışır?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Windows 10 Home daha iyidir oyun için hafif Windows 11 de islemcin RAM'in iyiyse iyidir.

Hemen hemen bir senedir W11 kullanıyorum. Bir haftadır Home sürümündeyim, öncesinde Pro sürümde idim. Şu ana kadar hiçbir problem yaşamadım. Sistemde SSD varsa ve biraz yeni nesil bir işlemciye sahipseniz W11 öneriyorlar zaten.

Sistemden sisteme değişiyor bazı insanlar Windows 11 de problemler yaşıyor crash gibi bug gibi veya FPS problemleri ama ben daha hiç yaşamadım gayet stabil kullanıyorum. Benim gibi insanlar da var sorun yaşamayan. Yani diyeceğim Windows 11'e şans verebilirsiniz.

Sistem iyiyse 11 tabii ki ama ben Windows 10 arayüzüne daha alışığım.

Hocam bence aralarında pek fark yok. İlk 11'e geçerken ben de çok arada kaldım ama hangisinin arayüzü daha rahat, güzel geliyorsa ona geç bence. Windows 11 ilk çıktığı zamanlardaki gibi bug çöplüğü değil artık. RX570 R5 5600 sistemimde çok bir FPS farkı da görmedim oyunlarda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı