Oyun için Windows 11 mi Windows 10 mu?

SSD diskim SSD, HDD diskim HDD olarak gözüküyor düzeltmişler. Bu tarz şeyler ufak hatalar zaten hızlı düzeltiyorlar. Mesela bir ara CPU kullanımının çok yüksek gözükmesi sorunu vardı. Fortnite oynuyorum %90 CPU kullanımı diyor. Ama sıcaklığa bakıyorum gayet normal. Artı olarak CPU kullanımı o civarlara çıktığı zaman genelde FPS düşmesilar başlar o da olmuyordu. Bir sonraki güncelleme de düzelmişti.
Cidden mi? Önceden sizde de mi öyleydi?

Bende sadece bende sorun var sanıyordum hocam rahatladım yani.
Rufus ile Windows'u kurarken Microsoft hesabı girmemek için bypass yapıyordum da dedim acaba ondan dolayı mı yapıyor?

Cidden mi? Önceden sizde de mi öyleydi?
Bende sadece bende sorun var sanıyordum hocam rahatladım yani.
Rufus ile Windows'u kurarken Microsoft hesabı girmemek için bypass yapıyordum da dedim acaba dondan dolayı mı yapıyor?

Evet hocam. CPU kullanımı ve işlem sayısını göstermeme bugları da vardı. Onları da düzelttiler. Bypass için Rufus'a gerek yok. Farklı bir method vardı Shift + F10'a basıp New user ile kullanıcı oluşturuyordum. Tam hatırlayamadım şimdi.

Burada Windows 11'i övüyorum gibi de gözükmek istemiyorum. Windows 10'a göre daha iyi ama yine de berbat bir işletim sistemi. Bir işletim sisteminin bu kadar gereksiz şeylerle doldurulması bana da saçma geliyor. Bir de Microsoft tüm hizmetleri falan birbirine bağlıyor bir hizmeti kapatıyorsunuz bir bakıyosunuz mağaza çalışmıyor. Kapattığınız hizmetin mağaza ile alakası bile yok.

Evet hocam. CPU kullanımı ve işlem sayısını göstermeme bugları da vardı. Onları da düzelttiler. Bypass için Rufus'a gerek yok. Farklı bir method vardı Shift + F10'a basıp New user ile kullanıcı oluşturuyordum. Tam hatırlayamadım şimdi.

Burada Windows 11'i övüyorum gibi de gözükmek istemiyorum. Windows 10'a göre daha iyi ama yine de berbat bir işletim sistemi. Bir işletim sisteminin bu kadar gereksiz şeylerle doldurulması bana da saçma geliyor. Bir de Microsoft tüm hizmetleri falan birbirine bağlıyor bir hizmeti kapatıyorsunuz bir bakıyosunuz mağaza çalışmıyor. Kapattığınız hizmetin mağaza ile alakası bile yok.
Böyle bir haber gördüm ne kadar doğru bilemiyorum.

Böyle bir haber gördüm ne kadar doğru bilemiyorum.
Ben dediğim gibi bir sorun yaşamadım. O güncelleme 4 gün önce otomatik olarak kurulmuş. Ondan sonra İndiana Jones, Valorant, CS2, Fortnite (Performans Modu), Minecraft, Phasmophobia, Witcher 3 oyunlarını oynadım hiç bir sıkıntı yok. Fortnite'yi Performans modu diye belirtme sebebim bir çok üst seviye sistemler de dahil sorun yaşaması.

Sorunu yaşamama nedenim tahminime göre yaptığım ayarlardan kaynaklı.

KB5048667 güncellemesi.
1734269091749.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı