Oyun için Windows 11'e geçilir mi?

2 seneye 12 çıkar yıl sonuna kadar beklemek yeterli. 11'de görsellik daha iyi ama oyunlarda stabilite sorunları çoktu.

Ben haberlerde gezindigim sırada sürekli Windows 11 şikayetleri denk geliyordu SSD olsun FPS olsun her şey aranırdı.

Fark etmez ki hocam. Windows 11 daha iyi gider ama.

Windows 12 çıktığında acaba 8.nesil değil de 12.nesil falan mı isteyecekler minimum için? Microsoft böyle yaparsa kendi sonunu getirir.
10 yıllık işlemcilere desteği kesmeleri yeterli olur TPM saçmalığı tekrarlamaz umarım.

Yeni sistemler (3 yıl veya daha yeni): Kesinlikle Windows 11
Orta sistemler: Kafana göre
Eski sistemler: Windows 10

Sizinki de yeni olduğundan performans alacaksınız zaten. Ayrı sisteminiz eski olmadığı sürece performans yükselir genelde.

Hocam bir sorum var. 1650 orta sistem mi düşük sistem mi oluyor?

Yeni PC topladım Windows 10 kurdum B650 6000 RAM 4070 Ti 7800x3D Windows 11'e yükseltmemin bir artısı olur mu sizce yükseltmeli miyim?

Yeni PC topladım Windows 10 kurdum B650 6000 RAM 4070 Ti 7800x3D Windows 11'e yükseltmemin bir artısı olur mu sizce yükseltmeli miyim?

İstege baglı ama o cihaza kurulmalı.

Sadece oyun için geçeyim diyorsan oyunlarda Windows 11 daha iyi, Windows 10'da yaşadığın stuttering sorunlarını Windows 11'de yaşamazsın, ekran kartı ve işlemciyi daha verimli kullanıyor onun haricin de Windows 10 arayüz dahil her şeyiyle Windows 11'den daha iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı