Oyun için Xiaomi Mi 9T alınır mı?

bsduman

Hectopat
Katılım
24 Ocak 2017
Mesajlar
37
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Mi 9T'yi gerçekten almayı düşünüyorum oyun oynama şansınız oldu mu? Oyun performansı nasıldır? Özellikle PUBG ve COD oynamayı düşünüyorum.

Ayrıca Dual sim yazıyor bazı ilanlarda bu aklıma şunu getirdi acaba telefonun farklı iki modelimi var? Dual sim olan model varsa acaba daha mı kötü diye düşünmeye başladım.

En son 6 yıl önce Xperia Z1 almıştım ben bu sürelerde uzun kullanacağım bir telefon almak istiyorum Mi 9T sizce böyle bir telefon mu?

Telefonun ekran yenileme hızını bilmiyorum OnePlus 7 Pro'ya baktım 90Hz fakat video ve oyunlarda 90Hz renderlamaz yazıyordu Mi 9T kaç Hz'dir? Normal kullanımda ve oyunda akıcılık verir mi?

Son olarak fiyat segmentindeki diğer telefonlardan ayıran özellikleri varsa belirtir misiniz? Veya tavsiye ettiğiniz başka bir telefon?

Telefon alma düşüncem bir anda ortaya çıktı hiç araştırmadım, deneyim ve bilgilenirinizi paylaşırsanız sevinirim. 👍
 
Mi 9T 60 hertz, dual sim ve single sim arasinda fark yok, sadece 2 sim karti takilabilir oluyor. Ayrica oyun telefonu aliyorsaniz ya Asus alacaksiniz ya da Razer. Onun disinda orta segment bir telefon fazlasiyla isinizi gorur. Asus ve Razer'in ne farki var diye sorarsaniz 120Hz ekran ve pilleri cok uzun zaman gidebiliyor. Asus bazi telefonlarina sogutma koydugu icin oyun icindeyken telefon isinmiyor.
 
Mi 9T kulanıyorum. PUBG'yi orta ayarlarda hiç kasmadan, daha dün yayınlanan COD'u ise en yüksek ayarlarda kasmadan oynuyorum. Bana sorarsanız alınabilir. Bataryası da yeterli bir cihaz.
Kamerası da gayet yeterli, kullanıcısını üzmez.
 
Biraz daha para ekleyip Mi9T Pro modelini almanız daha iyi olacaktır . O modelde Snapdragon 855 var
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı