Oyun karakterine ilgi duymak normal mi?

Zaten çoğu karakter, bilinçli olarak oyuncuda bu tarz duyguları tetikleyecek şekilde tasarlanır. Bu aslında oyunun bir başarısıdır. Yani duygularınızın sanal da olsa bir karakterde yer bulması gayet normal.

Son düzenleme:
Zaten çoğu karakter, bilinçli olarak oyuncuda bu tarz duyguları tetikleyecek şekilde tasarlanır. Bu aslında oyunun bir başarısıdır. Yani duygularınızın sanal da olsa bir karakterde yer bulması gayet normal.
Bir karaktere karşı gereğinden fazla duygu beslemek, özellikle takıntı haline getirmek normal falan değil.

Aşırısı da sıkıntı ama hocam. Ne olursa olsun.

Bir karaktere karşı gereğinden fazla duygu beslemek, özellikle takıntı haline getirmek normal falan değil.
Arkadaş masumca aşık oldum demiş, Ellie ismini göğsüme dövme yaptıracağım dememiş. Az sakin ya... 😀

Aşırısı da sıkıntı ama hocam. Ne olursa olsun.
Katılıyorum ama burada takıntılı/saplantılı olma durumu yok gibi. Kısa süre önce oynadığı ve kendisine belki psikolojik olarak yakın gördüğü bir karakterin etkisinde kalmış. Buradan "psikoloğa git, hastasın" gibi bir sonuç çıkarmak doğru değil.

Son düzenleme:
Katılıyorum ama burada takıntılı/saplantılı olma durumu yok gibi. Kısa süre önce oynadığı ve kendisine belki psikolojik olarak yakın gördüğü bir karakterin etkisinde kalmış. Buradan "psikoloğa git, hastasın" gibi bir sonuç çıkarmak doğru değil.

Öyle demiyorum zaten hocam. Ancak yine de çözülmesi gerek bu durumun. Daha fazla sosyalleşmek gibi gibi çözümler daha iyi olur.

Aşık olmak falan abartı bence. Hologram Miku ile evlenen Japonlar var bu işin nirvanasına taşıdılar. Bana göre hoşuna gider seversin ama aşık olmak pek akıl işi değil. Geçici bir süreç olur diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı