Bir karaktere karşı gereğinden fazla duygu beslemek, özellikle takıntı haline getirmek normal falan değil.Zaten çoğu karakter, bilinçli olarak oyuncuda bu tarz duyguları tetikleyecek şekilde tasarlanır. Bu aslında oyunun bir başarısıdır. Yani duygularınızın sanal da olsa bir karakterde yer bulması gayet normal.
Aşırısı da sıkıntı ama hocam. Ne olursa olsun.Zaten çoğu karakter, bilinçli olarak oyuncuda bu tarz duyguları tetikleyecek şekilde tasarlanır. Bu aslında oyunun bir başarısıdır. Yani duygularınızın sanal da olsa bir karakterde yer bulması gayet normal.
Arkadaş masumca aşık oldum demiş, Ellie ismini göğsüme dövme yaptıracağım dememiş. Az sakin ya...Bir karaktere karşı gereğinden fazla duygu beslemek, özellikle takıntı haline getirmek normal falan değil.
Katılıyorum ama burada takıntılı/saplantılı olma durumu yok gibi. Kısa süre önce oynadığı ve kendisine belki psikolojik olarak yakın gördüğü bir karakterin etkisinde kalmış. Buradan "psikoloğa git, hastasın" gibi bir sonuç çıkarmak doğru değil.Aşırısı da sıkıntı ama hocam. Ne olursa olsun.
Katılıyorum ama burada takıntılı/saplantılı olma durumu yok gibi. Kısa süre önce oynadığı ve kendisine belki psikolojik olarak yakın gördüğü bir karakterin etkisinde kalmış. Buradan "psikoloğa git, hastasın" gibi bir sonuç çıkarmak doğru değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.