Oyun Klavyesi Tavsiyesi

Kardeş, bir çok defadir karşıma cikiyorsun bu şekilde. Bir ara klavye mi alsam acaba diye bir arayışa girdim ama üzerine de çok dusmedim. Sırf senin işin görülsün diye alayım diyorum senin klavyeyi ama mavi switch sesi beni bir süre sonra sinir eder diye de alamıyorum. Mesajını her gördüğüm de biri alsa da adam da işine gücüne baksa diyorum.
Öncelikle düşündüğünüz için teşekkür ederim. Ürünü satmak istiyorum artık ondan yazıyorum ve alıcısı çıksın diye çoğu yere yazıyorum ama çıkmıyor hiçbir sorunu olmamasına rağmen. Eğer sizi rahatsız ettiysem kusuruma bakmayın. [emoji53]

Öncelikle düşündüğünüz için teşekkür ederim. Ürünü satmak istiyorum artık ondan yazıyorum ve alıcısı çıksın diye çoğu yere yazıyorum ama çıkmıyor hiçbir sorunu olmamasına rağmen. Eğer sizi rahatsız ettiysem kusuruma bakmayın. [emoji53]
Hayır ne münasebet, rahatsız olduğum için değil siz de işinizi görün ki istediğiniz ürünü alabilin diye istiyorum.

Teşekkür ederim cidden. [emoji4] Eğer almak isterseniz istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz bana.
Aciliyetle bir klavye ihtiyacım yok, sadece bir düşünceydi benimki, fakat aramalarımın tamamı sizin ki gibi tuşların her tarafının değil sadece harflerin aydınlatıldığı ve multimedia tuşlarının mutlaka olduğu bir klavyeydi. Sizin klavye bunların hepsini karşılıyor, görünüşünün de gayet hoş olduğunu düşünüyorum fakat dediğim gibi sesinin beni rahatsız edeceğinden eminim.
Değiştirme sebebiniz benim gibi ses kaynaklı değilse bence klavyeniz gayet güzel bir klavye, satarak gereksiz zarar, daha pahalı bir ürün alarak da gereksiz masraf yapmayın.

Aciliyetle bir klavye ihtiyacım yok, sadece bir düşünceydi benimki, fakat aramalarımın tamamı sizin ki gibi tuşların her tarafının değil sadece harflerin aydınlatıldığı ve multimedia tuşlarının mutlaka olduğu bir klavyeydi. Sizin klavye bunların hepsini karşılıyor, görünüşünün de gayet hoş olduğunu düşünüyorum fakat dediğim gibi sesinin beni rahatsız edeceğinden eminim.
Değiştirme sebebiniz benim gibi ses kaynaklı değilse bence klavyeniz gayet güzel bir klavye, satarak gereksiz zarar, daha pahalı bir ürün alarak da gereksiz masraf yapmayın.
Ses beni sizinkisi kadar rahatsız etmiyor ancak herkesin bir hayali vardır ve benim de hayal ettiğim klavye eskiden asla düşmeyeceği bir fiyata düştüğü için artık kesin olarak satmak istiyorum. Aslında çok güzel bir klavye ama nedense o hayalimdeki klavyeyi almadan içim rahat etmeyecek gibi. :(

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı