GökhanÖzev Hectopat Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 266 1 Temmuz 2021 #1 Aşırı zor diye düşünüyorum fakat sonra aklıma bazı bağımsız oyunlar geliyor ve olabilir diyorum. Beni bir aydınlatır mısınız arkadaşlar? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2021
Aşırı zor diye düşünüyorum fakat sonra aklıma bazı bağımsız oyunlar geliyor ve olabilir diyorum. Beni bir aydınlatır mısınız arkadaşlar?
uwu emrw kun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.289 Makaleler 4 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #2 Tüm kodları baştan yazarsanız çok uğraşırsınız. Hazır map karakter gibi şeyler var onları kullanırsanız yine zor ama daha kolay olur. Artı 0 Eksi
Tüm kodları baştan yazarsanız çok uğraşırsınız. Hazır map karakter gibi şeyler var onları kullanırsanız yine zor ama daha kolay olur.
reasinx Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 986 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #3 Visual Script ile yaparsanız yani Unreal Engine gibi mesela. Kolay olabilir ama modeller, harita, animasyonlar biraz uğraştırabilir. Önerim Unreal Engine kullanmanız. Visual Script: Görsel kodlama. Artı 0 Eksi
Visual Script ile yaparsanız yani Unreal Engine gibi mesela. Kolay olabilir ama modeller, harita, animasyonlar biraz uğraştırabilir. Önerim Unreal Engine kullanmanız. Visual Script: Görsel kodlama.
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.520 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #4 0:41 Artı 0 Eksi
MPienaar13 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Şubat 2015 Mesajlar 1.918 Çözümler 6 Yer İzmir 1 Temmuz 2021 #5 Elektrikci_Hasan dedi: 0:41 Genişletmek için tıkla... Thriller'ı çok sevdiği için yaptı güzel de oldu aslında Artı 0 Eksi
Elektrikci_Hasan dedi: 0:41 Genişletmek için tıkla... Thriller'ı çok sevdiği için yaptı güzel de oldu aslında
KS KS GökhanÖzev Hectopat Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 266 1 Temmuz 2021 #6 Yorumlarınız için teşekkür ederim dostlar. Unreal Engine C++ ve Blueprint ile çalışıyor sadece değil mi? Artı 0 Eksi
Yorumlarınız için teşekkür ederim dostlar. Unreal Engine C++ ve Blueprint ile çalışıyor sadece değil mi?