Oyun kurucu pozisyonu için ayakkabı önerisi

Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6700 XT, Ryzen 5 5600, GoodRam 8x2 GB DDR4 3600 MHz, Gigabyte A520 M-K V2, 1 TB Kioxia G2 M.2, 1 TB Seagate Firecuda 120 Sata SSD, Bitfenix Formula Gold 650 Watt, Bitfenix Apollo
Merhaba, çok sık sokakta basketbol oynuyorum. Boyum kısa olduğu için (1.70) oyun kurucu olarak oynuyorum genelde. Kyrie dışında önerebileceğiniz bir basketbol ayakkabısı var mı? Diğer bir sorum ise: Yurt dışından yani Aliexpress gibi sitelerden basketbol ayakkabısı getirtmek mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kyrie'nin ayakkabıları çok güzel ilk seçimim onlar olurdu benim için ama Curry ve Lillard'ın ayakkabılarına bakmanı da tavsiye ederim.
Selamlar, tavsiye için teşekkürler. Dün çok güzel bir indirim oldu ve Harden Stepback aldım.

Hayırlı olsun reis. İnşallah profesyonel olarak izleriz seni. Harden Stepback'lar da güzel ayakkabılardır.
Çok teşekkürler, baya bir indirim vardı almak isteyen varsa Boyner'e bakabilir, hala stokları olduğunu görmüştüm. Mobil uygulamadan alınca kupon koduyla 200 TL civarı indirim yapıyordu.

Aklımda büyük bir soru daha var aslında, taş zemin için sert bir taban mı daha iyi olur yoksa orta yumuşaklıkta bir taban mı? Harden Stepback'i sipariş ettim fakat bunu düşününce Kyrie Flytrap 3'ün tabanının tam tabiriyle taş gibi olması hızlanmamı daha mı iyi etkiler? Aklımda çok deli sorular var :D

Çok teşekkürler, baya bir indirim vardı almak isteyen varsa Boyner'e bakabilir, hala stokları olduğunu görmüştüm. Mobil uygulamadan alınca kupon koduyla 200 TL civarı indirim yapıyordu. Aklımda büyük bir soru daha var aslında, taş zemin için sert bir taban mı daha iyi olur yoksa orta yumuşaklıkta bir taban mı? Harden Stepback'i sipariş ettim fakat bunu düşününce Kyrie Flytrap 3'ün tabanının tam tabiriyle taş gibi olması hızlanmamı daha mı iyi etkiler? Aklımda çok deli sorular var :D
Yumuşak hafif ayakkabılar bana göre daha güzel. Ortama göre değişir tabi ama rahatlık açısından yumuşak olması daha iyi bence.

Yumuşak hafif ayakkabılar bana göre daha güzel. Ortama göre değişir tabi ama rahatlık açısından yumuşak olması daha iyi bence.
Yere yakın ve aşırı sert ayakkabılar ile çok oynadım gerçekten kötü oluyor. Rahatlık açısından yumuşak olması en iyisi bence.

Çok teşekkürler, baya bir indirim vardı almak isteyen varsa Boyner'e bakabilir, hala stokları olduğunu görmüştüm. Mobil uygulamadan alınca kupon koduyla 200 TL civarı indirim yapıyordu.

Aklımda büyük bir soru daha var aslında, taş zemin için sert bir taban mı daha iyi olur yoksa orta yumuşaklıkta bir taban mı? Harden Stepback'i sipariş ettim fakat bunu düşününce Kyrie Flytrap 3'ün tabanının tam tabiriyle taş gibi olması hızlanmamı daha mı iyi etkiler? Aklımda çok deli sorular var :D
Hocam eğer almadıysanız kd 13 veya 12 önerecektim. Parkede oynamıyorsanız yumuşak taban almanızın anlamı yok hatta basit bir betonda oynuyorsanız basketbol ayakkabısı almanıza bile gerek yok. Ama seçim sizin. Ben şutör oynuyorum kd 13'lerim var memnunum.

Hocam eğer almadıysanız kd 13 veya 12 önerecektim. Parkede oynamıyorsanız yumuşak taban almanızın anlamı yok hatta basit bir betonda oynuyorsanız basketbol ayakkabısı almanıza bile gerek yok. Ama seçim sizin. Ben şutör oynuyorum kd 13'lerim var memnunum.
Hocam KD 13 ve KD 12 ayakkabılarına bakmıştım, KD 13'ün şekli hiç hoşuma gitmediğinden dolayı KD 13 almak istemedim. KD 12 ise neredeyse hiçbir yerde yok. Her yerde stoğu bitik ya da numarası yok. Numarası olan yerler ise çok tuzlu fiyatlar istiyorlar. Ucuz görünce direk çöktüm Harden Stepback'lere, açıkçası yıllardır kötü ayakkabıyla oynuyorum. 5-6 saat civarı kötü ayakkabıda oynayınca gerçekten belime kadar her yerim ağrıyordu. Bu nedenle 1 aydır falan araştırıyorum ayakkabıları bu önüme düşünce kaptım hemen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı