Oyun kurulumunda "DirectX zaten yüklü" sorunu

Oyunun orijinal olduğunu varsayarsak bile verecek cevabı yoktur muhtemelen. Forumda böyle bir güruh var, yardım etmek yerine mesaj sayılarını yükseltmeye çalışıyorlar. :D

Olsa zaten konuda şu an sorunu çözmeye çalışırdı ama ortada yok. Zor mu, kaçayım ben...
Başkan Microsoft Visual C++2015 sürümü yüklediğim halde oyunu kurarken aynı hatayı vermeye devam ediyor. Oyun açılmıyor.
Microsoft Visual C++ 2005 yazılı hakkında Error 1305 C:/users/powerlab/Appdata/local/temp/Ixp001.tmp/vredist.msi dosyasında okuma hatası.

Kurduğunuz sürüm 2015, hata veriyor dediğiniz sürüm 2005. Kurulumu bir de yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Bir de oyunu belirtin.

Olsa zaten konuda şu an sorunu çözmeye çalışırdı ama ortada yok. Zor mu, kaçayım ben.

Kurduğunuz sürüm 2015, hata veriyor dediğiniz sürüm 2005. Kurulumu bir de yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Bir de oyunu belirtin.

Özür 2005 sürüm diyecektim aynı hatayı vermeye devam ediyor. GTA 4 oyunudur. Sıkıntılı oyun beceremicaz gibi gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı