Oyun nasıl yapılır?

• Unity
  • Godot Engine.

Bu iki program biraz kafa yorulduğunda oyun yapması basit ve anlaşılırdır. Genellikle 2D oyun yapımlarında kullanılır. Eğitim videoları izleyerek hazır assetler üzerinde animasyon eklemeleri yaparak ortaya bir şey çıkarabilirsiniz ancak aylarınızı alabilir.

Teşekkür ederim.

Unity ile yapabilirsiniz ama kolay değil söyleyeyim Birinizin host olması lazım.

Teşekkür ederim.

kardeşim biliyoruz herşeyi emin ol biliyoruz sadece program söylemeni istemiştim

dostum c++ biliyorum arkadasım pyhton ve c# biliyor
O zaman neyi öğrenmek istiyorsunuz? Yazılım dili bilecek, öğrenecek kadar bilgi birikiminiz varsa oyunların nasıl yapıldığı hakkında da ufak tefek bilginiz vardır. C++ ile unreal engine üzerinden oyun yapılabilir, C# ile Unity üzerinden oyun yapılabilir vs. vs. Bildiğiniz şeylerin hangi oyun motorları üzerinde daha kolay kullanılabileceğini, yapmak istediğiniz projenin hangi oyun motorlarında daha kolay bir şekilde yapılabildiğini araştırıp bir projeye başlayabilirsiniz. Bana troll gibi geldiniz açıkçası. Konusu açılacak bir konu değil bu. Google'a yazın her şeyi bulacaksınız zaten. Sanki oyun yapma diye bir şey bugün çıktı da bilgi arıyormuş gibi davranıyorsunuz. Aklınızda ki soruların hemen hemen hepsi internette birçok kaynakta mevcut zaten.

Sağ olun.

O zaman neyi öğrenmek istiyorsunuz? Yazılım dili bilecek, öğrenecek kadar bilgi birikiminiz varsa oyunların nasıl yapıldığı hakkında da ufak tefek bilginiz vardır. C++ ile Unreal Engine üzerinden oyun yapılabilir, C# ile Unity üzerinden oyun yapılabilir vs. vs. Bildiğiniz şeylerin hangi oyun motorları üzerinde daha kolay kullanılabileceğini, yapmak istediğiniz projenin hangi oyun motorlarında daha kolay bir şekilde yapılabildiğini araştırıp bir projeye başlayabilirsiniz. Bana troll gibi geldiniz açıkçası. Konusu açılacak bir konu değil bu. Google'a yazın her şeyi bulacaksınız zaten. Sanki oyun yapma diye bir şey bugün çıktı da bilgi arıyormuş gibi davranıyorsunuz. Aklınızda ki soruların hemen hemen hepsi internette birçok kaynakta mevcut zaten.

Herkes birbirinin zıttını soyluyor ınternette size danısmak istedim bir daha yapmam boyle bir hata.

Ne tarz bir oyun yapmayı düşünüyorsun?

Platform dövüş

Unreal Engine ile de yapabilirsiniz.

Büyük ve güzel bir oyun için farklı farklı ekipler olmalı. Seslendirme, senaryo, grafik, animasyonlar, sahneler vb. için bu ekipler.

Unreal Engine ile de yapabilirsiniz.

Büyük ve güzel bir oyun için farklı farklı ekipler olmalı. Seslendirme, senaryo, grafik, animasyonlar, sahneler vb. için bu ekipler.

Yapınca paylasırım. Yaza ancak ama demosu cıkar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı