G Gerek Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 3.616 Makaleler 1 Çözümler 11 18 Aralık 2020 #71 Sürprizbozan: Ryzen çok ayrı bir şey Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ryzen Fan! Nedense AMD’nin “Ryzen”inini çok seviyorum.
Sürprizbozan: Ryzen çok ayrı bir şey Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ryzen Fan! Nedense AMD’nin “Ryzen”inini çok seviyorum.
N nevtugardic Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.609 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #72 @İntelStokFan bunu beğenmedi. Gerek dedi: Sürprizbozan: Ryzen çok ayrı bir şey Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ryzen Fan! Nedense AMD’nin “Ryzen”inini çok seviyorum. Genişletmek için tıkla...
@İntelStokFan bunu beğenmedi. Gerek dedi: Sürprizbozan: Ryzen çok ayrı bir şey Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ryzen Fan! Nedense AMD’nin “Ryzen”inini çok seviyorum. Genişletmek için tıkla...
WhyMeBro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 1.665 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #73 @Yüksek RPM Hocam her konu açtığınız zaman çok takılıyorsunuz. Bi relax ya hocam.
N nevtugardic Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.609 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #74 Dureren12 dedi: @Yüksek RPM Hocam her konu açtığınız zaman çok takılıyorsunuz. Bi relax ya hocam. Genişletmek için tıkla... Ceza yemiş galiba.
Dureren12 dedi: @Yüksek RPM Hocam her konu açtığınız zaman çok takılıyorsunuz. Bi relax ya hocam. Genişletmek için tıkla... Ceza yemiş galiba.
G Gerek Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 3.616 Makaleler 1 Çözümler 11 18 Aralık 2020 #75 domates12 dedi: @Gerek OC ve soğutma konusunda bilgili biri sanırsam. Genişletmek için tıkla... Yardım edebilirim, öyle olabilirim sanırım. Ama bunu kendim söylemem etik değil gibi hissediyorum .
domates12 dedi: @Gerek OC ve soğutma konusunda bilgili biri sanırsam. Genişletmek için tıkla... Yardım edebilirim, öyle olabilirim sanırım. Ama bunu kendim söylemem etik değil gibi hissediyorum .
F FurkanAk19 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 829 18 Aralık 2020 #76 Dureren12 dedi: @Yüksek RPM hocam her konu açtığınız zaman çok takılıyorsunuz. Bir relax ya hocam. Genişletmek için tıkla... Hem haklı hem haksız, bilgili kişiler her açtığı konuda aynı ürünü önermesine rağmen spam konu açmaya devam ediyor, bir yandan da ömürlük sistem topluyor, merak etmesi normal diyorum. nevtugardic dedi: Ceza yemiş galiba. Genişletmek için tıkla... Hmm, iyi olmuş ya.
Dureren12 dedi: @Yüksek RPM hocam her konu açtığınız zaman çok takılıyorsunuz. Bir relax ya hocam. Genişletmek için tıkla... Hem haklı hem haksız, bilgili kişiler her açtığı konuda aynı ürünü önermesine rağmen spam konu açmaya devam ediyor, bir yandan da ömürlük sistem topluyor, merak etmesi normal diyorum. nevtugardic dedi: Ceza yemiş galiba. Genişletmek için tıkla... Hmm, iyi olmuş ya.
N nevtugardic Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.609 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #77 Gerek dedi: Yardım edebilirim, öyle olabilirim sanırım. Ama bunu kendim söylemem etik değil gibi hissediyorum . Genişletmek için tıkla... Ben de öyle hissediyorum.
Gerek dedi: Yardım edebilirim, öyle olabilirim sanırım. Ama bunu kendim söylemem etik değil gibi hissediyorum . Genişletmek için tıkla... Ben de öyle hissediyorum.
G Gerek Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 3.616 Makaleler 1 Çözümler 11 18 Aralık 2020 #78 techno3030 dedi: 9700K. 5600X'te 3600'de olan problem yok. Ek olarak görebileceğin üzere 360mm daha üstün değil. Genişletmek için tıkla... @techno3030 ciddi anlamda 5600X değil demi o? Tahmin etmiştim o işlemciyi o kadar sıcak çalıştırmak zor.
techno3030 dedi: 9700K. 5600X'te 3600'de olan problem yok. Ek olarak görebileceğin üzere 360mm daha üstün değil. Genişletmek için tıkla... @techno3030 ciddi anlamda 5600X değil demi o? Tahmin etmiştim o işlemciyi o kadar sıcak çalıştırmak zor.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 18 Aralık 2020 #79 Gerek dedi: @techno3030 ciddi anlamda 5600X değil demi o? Tahmin etmiştim o işlemciyi o kadar sıcak çalıştırmak zor. Genişletmek için tıkla... @balikeat 5600X kullanıyor, yükte stok soğutucu ile 55 derece. 9700K kullanıyor Linus o videoda, 5600X değil.
Gerek dedi: @techno3030 ciddi anlamda 5600X değil demi o? Tahmin etmiştim o işlemciyi o kadar sıcak çalıştırmak zor. Genişletmek için tıkla... @balikeat 5600X kullanıyor, yükte stok soğutucu ile 55 derece. 9700K kullanıyor Linus o videoda, 5600X değil.
P passat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 5.228 Makaleler 8 Çözümler 11 18 Aralık 2020 #80 Bütçeyi çok zorlamıyorsa PF 360 aldın gittin. h.o.