Oyun odaklı sistemle hangi Linux dağıtımına geçilmeli?

öneririniz için teşekkürler fakat hep başlangıç olarak mint öneriyorlar yusuf ipek diye birini izliyorum zorin os başlangıç olabilecek seviyede gibi cümleler kullanmıştı
Benim de severek izlediğim biri. Zaten Linux'a onun sayesinde geçtim. Zorin'de GNOME arayüzü var, Linux Mint'te Cinnamon. Cinnamon yapı itibariyle Windows'a daha çok benziyor. Linux Mint bana ilk başta daha kolay gelmişti. Linux Mint daha hızlıdır ama biraz eski görünümlüdür. Zorin ise daha daha modern görünümlüdür. İkisi haricinde başka dağıtım deneme.

Benim de severek izlediğim biri. Zaten Linux'a onun sayesinde geçtim. Zorin'de GNOME arayüzü var, Linux Mint'te Cinnamon. Cinnamon yapı itibariyle Windows'a daha çok benziyor. Linux Mint bana ilk başta daha kolay gelmişti. Linux Mint daha hızlıdır ama biraz eski görünümlüdür. Zorin ise daha daha modern görünümlüdür. İkisi haricinde başka dağıtım deneme.
Yusuf İpek adamdır ya. Benim yolum zorin os galiba görünümü ayarliyabiliyoduk zorin de. Cevabın için teşekkür ederim =)

Merhaba, ilk önce ben Windows 10 kullanıyorum ve Fedora geçmek istiyorum. Çevremde gördüğüm Linux kullanıcıları hep Linux Mint kullan diyor. Oyun odaklı bir bilgisyaraım olduğu için hangisine geçilir?
Ne amaçla kullanacaksın sadece oyun mu?
Sadece Oyun odaklı gidiyorsanız Windows ile devam etmen daha doğru olur.

İllaha kurup oyun oynayacaksan Fedora tabanlı olan Bazzite yada Nobara'yı kullanmanızı tavsiye ediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı