Arkadaşlar CS:GO oynamayı çok seviyorum fakat az önce yine hile geldi ve 500 saatimin 100'ünü bunlara harcadım. Artık oyunu bırakmayı düşünüyorum, gına geldi. Oyun önerir misiniz?
Hocam arkadaş ortamım var Left 4 Dead 2,Rainbow Six Siege,Rust,Sea Of Thieves var.Raft Stardew Valley oynadım fakat beğenmedim.CS:GO'da yabancı bir ekip buldum beraber oynuyoruz keyifli oluyor fakat artık sıkmaya başladı.Rust ve Raınbow başlamayı düşünüyorum.Cidden haklısın ya benim de 3K saat var üst üste 2 gündür hiç oynayamıyorum tüm raundlarım 5 kill 30 death bitiyor. Spray sistemi değişmiş bunun yanında hileler de çoğalmış resmen oyun çöp olmuş bende bırakmayı düşünüyorum. Fazla uzatmadan önerilere geçelim;
1-Deep rock galactic 32.50 TL - CS:GO bıraktıktan sonra ilaç gibi gelecektir bu oyun.
2-hunt showdown 52 TL - CS:GO'ya küfrettirir bu oyun.
3- Tom Clancy's Rainbow Six: Siege 44 TL (Deluxe paket) - şu an alabilirsin indirimde.
4-Battlefield 5 140 TL idi sanırsam - atmosferi çok iyi ancak o kadar paran yoksa BF1 veya BF4 alabilirsin.
5-Dying Light 29 TL paketini al.
6-Left 4 Dead 2 3 TL.
7-Stardew Valley 12 TL.
8- Saints Row 3 ve 4
9- Red Dead redempiton 2 200 TL - şu an indirimde paran varsa al bende para bulunca alacağım kesinlikle.
10-Resident Evil 2, 4, 5
11-Monster Hunter: World 90 TL.
12-Ark Survival Evolved.
13-Sea of Thieves 32.50 TL - arkadaşın yoksa bulaşma.
14-Dark Souls 3 44 TL - kanser olursun ama genede sarıyor.
15-Dead by Daylight 12 TL - arkadaşın yoksa sakın ha bulaşma.
16-dishonered 1 ve 2 toplam 30 TL ortalama.
17-Raft 20 TL.
18-Forza Horizon 4 92 TL.
19-Tomb Raider serisi Shadow of falan her şey dahil.
20-The Forest.
Eklemeyi unutmuşum Rust ve Gta5 (nasıl unutabilirim rust en sevdiğim oyun).
Bu oyunların hepsini al bu oyunlar seni minimum 10 yıl götürür. İstersen seçmece yap istediğini al hepsi çok güzel oyunlar, hadi iyi eğlenceler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.