Oyun önerisi

Storange4Mike

Decapat
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Steam'de bir sürü oyunum var hepsini oynadım. Bildiğiniz güzel bir oyun var mı? Herhangi bir tür olabilir ritim oyunları dışında.

Merhaba. Steam'de bir sürü oyunum var hepsini oynadım. Bildiğiniz güzel bir oyun var mı? Herhangi bir tür olabilir ritim oyunları dışında.

Stardew Valley, Kingdom Come: Deliverance bakabilirsiniz.

Sistemin çok iyi değilse Krunker isimli bir FPS oyunu var. İster Steam'den indir istersen herhangi bir tarayıcıdan (Chrome, Opera vs. ) oyna.

Hocam Squad tavsiye ederim, çok gerçekçi bir savaş oyunu devasa haritada 50V50 savaşıyoruz gerçek hayattaki ülkeler ve onların askerlerinde hangi silahlar varsa gene onların gerçek hallerini kullanıyoruz. İnternetten biraz bakın
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
böyle gerçekçi.

Terraria, Witcher serisi, Dying light serisi, Metro serisi, Star Wars Jedi Fallen Order, Hearts of Iron IV, Phasmophobia. Oynamadıysanız hepsini öneririm hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı