Oyun önerisi

Detroit oynadığın için söylüyorum aynı yapımcının Beyond Two Souls oyunu var seçimli oda ben de ikisini oynadım çok hoşuma gitmişti.

Days Gone güzele benziyor.
Serious Sam ilgimi çekmedi
MB bir ara oynamayı denemiştim çok yavaş ve aynı şeyleri tekrarladığından dolayı silmiştim.
Metro serisini denediğimde sebepsiz yere baymıştı.
Yine de teşekkür ederim önerileriniz için.

Death Stranding güzel oyuna benziyor konusu nedir?
Beyond two soulsu da inceledim ama hikayesini çok anlayamadım konusu nedir

Metro 2033 başlarda evet biraz sıkıcı sonradan biraz açılıyor oyun. Oynadığınız oyunlara göre galiba FPS türünü pek sevmiyorsunuz ama CoD MW (eski olan) seriyi oynamadıysanız FPS sevmiyorsanız bile oynamanızı öneririm.
Call Of dutynin eski oyunlarını oynadım cidden bulunduğum ortamı iyi yansıtan oyunlardan.Şimdiki cod hikaye modları sanki online modda oynuyormuşum gibi hissettiriyor

Days Gone güzele benziyor.
Serious Sam ilgimi çekmedi
MB bir ara oynamayı denemiştim çok yavaş ve aynı şeyleri tekrarladığından dolayı silmiştim.
Metro serisini denediğimde sebepsiz yere baymıştı.
Yine de teşekkür ederim önerileriniz için.

Death Stranding güzel oyuna benziyor konusu nedir?
Amacım haddimi aşmak değil ancak inan bana konusunu anlatsam oyunu zedelemiş olurum bence bireysel bir araştırma yapman senin için daha faydalı olabilir. Benim perspektifimde söyleyebileceğim tek şey; oyunu bitirdikten sonra oyunu oynayan kişide iyi bir iz bırakacağı.

Teşekkür ederim herkese şimdiki oynamaya karar verdiğim oyunlar :
Beyond Two Souls
Days Gone
Death Stranding

O listeye Mafia 2 olur.
Mafia 2nin 1 ile bağlantısı var mı?

Beyond two soulsu da inceledim ama hikayesini çok anlayamadım konusu nedir

Call Of dutynin eski oyunlarını oynadım cidden bulunduğum ortamı iyi yansıtan oyunlardan.Şimdiki cod hikaye modları sanki online modda oynuyormuşum gibi hissettiriyor
Beyond Two Souls tıpkı Detroit Become Human gibi Quantic Dream tarafından geliştirilmiştir. Detroit Become Human'da olduğu gibi oyuncu özgür seçimler yapmaya müsaittir ve hikaye bu çerçevede şekillenir. Konu olarak ise doğaüstü güçlere sahip bir kadın olan Jodie Holmes’un hayatını anlatır. Jodie, doğduğundan beri "Aiden" adında görünmeyen bir varlıkla tarif edilemeyecek türde bir bağa sahiptir. Aiden, ona tehlikeli durumlarda yardım eden ve çeşitli doğaüstü yetenekler sağlayan, ruhsal bir varlık olarak tanımlanabilir.

Resident Evil, Mirror's Edge, Hellblade serilerini öneririm. Hi-Fi Rush ve Sifu da ilgini çekebilir.
Mirrors Edgenin ilk oyununu oynadım ama cataclyst diye bir oyunu daha varmış oynamaya değer mi?

Teşekkür ederim herkese şimdiki oynamaya karar verdiğim oyunlar:
Beyond Two Souls.
Days Gone.
Death Stranding.

Mafia 2'nin 1 ile bağlantısı var mı?

Sadece bir sahnede 1'e referans var yanlış hatırlamıyorsam, hikayenin devamı değil ama listende TLOU1, Mafia 1, RDR2 gördükten sonra tek beğenmeme sebebin 2010 çıkışlı olması olur bence.

Sadece bir sahnede 1'e referans var yanlış hatırlamıyorsam, hikayenin devamı değil ama listende TLOU1, Mafia 1, RDR2 gördükten sonra tek beğenmeme sebebin 2010 çıkışlı olması olur bence.
Grafikler ne kadar ön planda olsa da hikayesi eğer beni içine çekiyorsa isterse 90 yapımlı olsun oynarım.Bu arada hikayesi güzele benziyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı