Oyun önerisi

Hocam o oyunun çok tekrar ettiği söyleniyor Far Cry tarzı, bir yerden sonra sıkıyormuş. Böyle değil ise ben de oynamak istiyorum.
Evet hocam öyle diyenler var. Ama oyunun dünyası olsun oyun cidden sarıyor. Ben hiç tekrar ettiriyor hissine kapılmadım çünkü oyun cidden zevkli. Hikayesi sarıyor. Ben hiç sıkılmadan oynuyordum. Tabii ki kişiden kişiye farklılık gösterir ama bence oynayın.

Grafikler ne kadar ön planda olsa da hikayesi eğer beni içine çekiyorsa isterse 90 yapımlı olsun oynarım. Bu arada hikayesi güzele benziyor.

Listende ki beğendiğim oyunların çoğu senaryosundan kaynaklı hoşuma gittiği için onu örnek vermiştim. Bu arada Ghost of Tsushima oynuyorum şu an güzel gidiyor, rüzgarın çiçekleri vs. sallandırması bayağı güzel harita RDR2'ye göre daha dolgun ama onun kadar gerçekçi değil tabii.

Kendi adıma konuşmam gerekirse ben bir tek sonunu beğenememiştim. Onun dışında atmosferi, karakterlerin hikayeleri, görevler vs. oldukça hoşuma gitmişti.
Evet sonu biraz normal gibiydi ama hikayesi çok güzel saran bir oyun.

Listende ki beğendiğim oyunların çoğu senaryosundan kaynaklı hoşuma gittiği için onu örnek vermiştim. Bu arada Ghost of Tsushima oynuyorum şu an güzel gidiyor, rüzgarın çiçekleri vs. sallandırması bayağı güzel harita RDR2'ye göre daha dolgun ama onun kadar gerçekçi değil tabii.
Onun yanında ana karakterin o duyguyu iliklerime kadar işlemesi de hoşuma gitmişti. Şuan hikayede nerdesiniz bilmiyorum ama oynamayı sakın bırakmayın sonu cidden görülmeye layık bir oyun.

Onun yanında ana karakterin o duyguyu iliklerime kadar işlemesi de hoşuma gitmişti. Şu an hikayede nerdesiniz bilmiyorum ama oynamayı sakın bırakmayın sonu cidden görülmeye layık bir oyun.

18 saati devirdim, act1'deyim daha, yan görevleri ve ? kısımlarını fulleyip fulleyip devam ediyorum.

Cyberpunk 2077, liberty dlcsiyle birlikte efsane oyun.

Assassin Creed Valhalla da oynayabilirsin beni sardı 65 saat olmuş devam ediyorum.

Fifa 23 oynayabilirsin kariyer modu.

Black Myth Wu Kong oynayabilirsin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı