Oyun önerisi

@devsosisli hocam şansa bağlı dene belki önemli itemlerden çıkarırsın bende öyle deyip bırakmıstım ertesi gün tekrar başladım şansa bak terrarainın parası cıkmıs 7 dolar sevinçten havalara uçmustum 3 güne sattım indirim gününün son günüydü CS 1.6 Terraria CS 1.0 Half-Life 2 sepetimi tamamlayıp üstünede stardewi aldım bence size çıkar hocam zaten PC'yi boş bırakcanız zaman arkadan acarsanız iyi item alma şansınız artar ve bazı itemler Event'lerden dolayı sınırlı sayıda bu yüzden değeri azalmaz alanda çok olur.

@devsosisli hocam şansa bağlı dene belki önemli itemlerden çıkarırsın bende öyle deyip bırakmıstım ertesi gün tekrar başladım şansa bak terrarainın parası cıkmıs 7 dolar sevinçten havalara uçmustum 3 güne sattım indirim gününün son günüydü CS 1.6 Terraria CS 1.0 Half-Life 2 sepetimi tamamlayıp üstünede stardewi aldım bence size çıkar hocam zaten PC'yi boş bırakcanız zaman arkadan acarsanız iyi item alma şansınız artar ve bazı itemler Event'lerden dolayı sınırlı sayıda bu yüzden değeri azalmaz alanda çok olur.
hocam onu söylemiyorum zaten envanterde bikaç item var hatta bitanesine sınırlı sayıda diyo fakat satışa sunamıyorum

Hocam auto clicker'ı nasıl hallettiniz?

Daha çok Cyberpunk veya The Last of Us benzeri hikayeli ortalama yüksek arası grafiklere sahip bedava oyun önerir misiniz?
Sistem özellikleri: RTX 5060 8 GB Ryzen 5 7500F 32 GB RAM ve yaklaşık 600GB boş alan.
Bedava oyun bulman zor 30TL gibi saçma fiyatlara Epic'den güzel oyunlar alabilirsiniz.

@LorrieNN birçok outoclicker var isim veremem ama Source Forge veya op clicker kullan en güncel ve düzgün calısanlardan.

@LorrieNN Hocam sıkıntı olmaz umarım reklam diye benim kullandıgım softclicker basarılı bir clicker.

Son düzenleme:
@LorrieNN Birçok outoclicker var isim veremem ama Source Forge veya op clicker kullan en güncel ve düzgün calısanlardan.

@LorrieNN Hocam sıkıntı olmaz umarım reklam diye benim kullandıgım softclicker basarılı bir clicker.
Teşekkürler hocam.

@934805 Hocam OP Clicker yükledim fakat sadece o oyunda tıklamasını nasıl sağlıyorsunuz? Arkada başka uygulamalar kullanırken yapsın istiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı