Oyun önerisi

@934805 Hocam siz nasıl yapıyordunuz? Arka planda auto clicker açıkken laptopu kullanmaya devam etmek istiyorum.

Hocam outoclicker acıp oyunun üzerine sürükle pencerede sol üste al ve kucult outoclickerıda üstüne al muzun tam ortasına bu sayede daha az alan alır ve Twitch'ya da YT penceresini büyüt veya program kullan bunun için bayağı program var YT'den bak ben işimi öyle hallediyorum hem zamandan tasarruf ve kâra giriyorum ytdende canlı yada mv videoları izlerim.

Ben programsız hallediyorum size yapım videoyusunu atarım İsterseniz.

Hocam outoclicker acıp oyunun üzerine sürükle pencerede sol üste al ve kucult outoclickerıda üstüne al muzun tam ortasına bu sayede daha az alan alır ve Twitch'ya da YT penceresini büyüt veya program kullan bunun için bayağı program var YT'den bak ben işimi öyle hallediyorum hem zamandan tasarruf ve kâra giriyorum ytdende canlı yada mv videoları izlerim.

Ben programsız hallediyorum size yapım videoyusunu atarım İsterseniz.
Anladım hocam ekranı ikiye bölüyorsunuz. Peki bende öyle yaparım o halde.

@934805 Hocam peki droplar nasıl geliyor? Envantere otomatik ekleniyor mu yoksa kendimiz mi alıyoruz?

Son düzenleme:
@LorrieNN rica ederim hocam.

Yatırım tavsiyesi değildir sakın almayın ama oynayıp satarak kâra girmek isterseniz size kalmıs NFT'leri alıp değerlenmesini ve degerlenip satmayı umanlar âkıl kârı degildir NFT niyetine almayın aldırmayın sadece oynayıp çıkanları satın eminim bu daha iyi olur.@LorrieNN

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı