Oyun oynama hevesi nasıl geri kazanılır?

alitility

Hectopat
Katılım
16 Ocak 2020
Mesajlar
1.936
Makaleler
12
Çözümler
4
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600, MSİ B550 GAMİNG PLUS, XPG 3200 MHZ 8+8 16 GB, SAPPHİRE PULSE RX 580 4G, CORSAİR VS550, GAMEBOOSTER GB-G1956BW, WDC SN530 256G NVME, X2 JD 120
Cinsiyet
Erkek
R5 2600 RX 580 ortalama bir sisteme sahibim, bundan önce 1030 vardı ve asla bir oyun oynayamazdım, kartı bir aldım tüm oyun hevesim gitti, Valorant oynuyordum bıraktım ayda yılda bir arkadaş çağırırsa giriyorum geçen girdiğimde birine lurk atma dedim 1 kez adam Allah'ıma kitabıma sövdü dakikalarca çok eğlendim ama böyle olunca oyundan kopup oynayamıyorum, dedim 22 yaşına geldim artık crack oyun bırakıp orijinal alayım gittim GTA 5 aldım, 1030 ile oyunu %50 bitirdim sonra bilerek sildim dedim ekran kartı alayım öyle oynarım şimdi Full ayarlarda oynama imkanım var ama yok 2 gram çekmiyor beni, Forza 4 satın aldım 20 30 saat civarı oynadım yarışa gir yarış aynı terane ve neden tüm yarışlar gece? Bu oyuncuyu içine çekmiyor aksine iğrenç bir şey ve fazlasıyla soğutuyor.

Eski oyunlara yöneleyim dedim Metin2 indirdim oyunu asla öğrenemedim ama eskiden çekerdi bilmeden farm yapardım şu an o da yok girdim karakter oluşturdum 2 dakika gezdim çıktım sildim.

Video izleyim diyorum YouTube anlamsız videolar önerip duruyor ve bu beni çok tilt ediyor, Technopat'ın sistem toplama videosunu izliyorum kenarda 2 izlenmeli 12 saatlik aptal bir oyunun farm videosu çıkıyor ve bu beni delirtiyor.

Hikaye yazayım diyorum onda da çok kompleks düşünüyorum ve yarısına geliyorum devam edemiyorum, daha geçen konusunu kafamda kurguladığım hikayeyi yazmaya beynim yetmedi çok kaliteli bir şey oldu ama yazamıyorum.

LoL oynayayım diyorum evrenini bilirim severim son dönemleri hariç Riot'un alakasız eş cinsel hareketleri çok midemi bulandırmaya başladı, bu oyunuda asla öğrenemiyorum botlarla oynuyorum onlarda bir e sporcu gibi bir bot gibi oynuyor çözemedim, normal maç atayım diyorum herkes e-spor maçı gibi toksik.

Hikayeli oyun oynamak istiyorum en iyi ihtimalle bir CoD indiriyorum açıyorum menüde grafik ayarı yaparken sıkılıp siliyorum.

Herkesin hastası olduğu oyunlara bakıyorum RDR2 videosu izlerken uykum geliyor görüntü mekanik şahane ama oyun benim için inanılmaz bayık, CP277 zaten gördüğüm en iğrenç mekaniklere sahip.

Yazılım öğreneyim diyorum hepsinin ucu matematiğe dayanıyor beynim küçük olduğu için anlamıyorum ve ders videoları çok sıkıcı olduğu için onu da bırakıyorum.

1 ay sonra askere gideceğim geldikten sonra oyun oynama gibi bir şey mümkün olmayacak gitmeden bir tadına varayım diyorum ama yok olmuyor hiçbir oyun beni içine çekmiyor eski hevesimle oynayamıyorum, nasıl kazanacağım ben bu isteği?
 
Gir bir altf4 oyununa ya da only up a hayattan soğu ondan sonra geri gelir.
 
Gir bir altf4 oyununa ya da only up a hayattan soğu ondan sonra geri gelir.

Altf4 gerçekten oyun mu? Ben onu yayıncılarla dalga geçmek için çıkardıkları bir meme sanıyordum, diğerini biliyorum ama yok mümkün değil ben biraz sinirli birisiyim büyük ihtimalle sistemi paramparça ederim hiç gerek yok.
 
Dostum, sana korku oyunu lazım. Adrenalini köküne kadar hissetmelisinki oyunların tadına varman için fitilin ateşlensin. Şimdi gidip RE alma sakın onun korkuyla alakası yok. Outlast al korkudan altına et sonra oynama isteğin gelir.
 
Dostum, sana korku oyunu lazım. Adrenalini köküne kadar hissetmelisinki oyunların tadına varman için fitilin ateşlensin. Şimdi gidip re alma sakın onun korkuyla alakası yok. Outlast al korkudan altına et sonra oynama isteğin gelir.

Re ne bilmiyorum, Outlast oynadım ve korkutucu gelmiyor çünkü daha öncesinde oyunların yapımının içine biraz girmiştim o tasarım şeylerini görünce benim için bir anlamı kalmadı, ama deneyeyim yine de.
 
Re ne bilmiyorum, Outlast oynadım ve korkutucu gelmiyor çünkü daha öncesinde oyunların yapımının içine biraz girmiştim o tasarım şeylerini görünce benim için bir anlamı kalmadı, ama deneyeyim yine de.

Amnesia veya penumbra oyna özellikle eski serilerini kulaklık ve oyuna odak şekilde fikrini değiştirecektir.
 
Ben oyundan sıkılınca arada dizi film izleyip kitap okuyorum. Ayrıca senaryolu oyunlar beni daha çok sarıyor. Özellikle J-RPG. Oyunlarda sinematik ve Epic sahne çok seviyorum ve bunu en iyi Japon oyunları veriyor bana.
Farklı turlerde farklı oyunlar deneyebilirsin, izometrik, J-RPG, indie gibi oyunlar mesela. 8-10 saatlik oyunlar oynayabilirsin.
 
Amnesia veya penumbra oyna özellikle eski serilerini kulaklık ve oyuna odak şekilde fikrini değiştirecektir.

Amnesia dediğin oyun bu ise o grafikler ile pek mümkün değil gibi geldi.

1711497072977.png


Ben oyundan sıkılınca arada dizi film izleyip kitap okuyorum. Ayrıca senaryolu oyunlar beni daha çok sarıyor. Özellikle j-RPG. Oyunlarda sinematik ve Epic sahne çok seviyorum ve bunu en iyi Japon oyunları veriyor bana.
Farklı turlerde farklı oyunlar deneyebilirsin, izometrik, j-RPG, indie gibi oyunlar mesela. 8-10 saatlik oyunlar oynayabilirsin.

Dizi film kısmına pek girmek istemiyorum, en son doctor whoyu bitirdiğimde 3 ay depresyona girmiştim çok hoşuma giden bir dizi bitince niyeyse üzülüyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı