Oyun oynamak artık sarmıyor

Ben de ekran kartı yenilemiştim hocam geçen ay, daha rahat ve daha yüksek grafiklerle oynarım diye. Bir türlü nasiplenemedik. 😂
Valla bütün sistemi nerdeyse komple yeniledim. Tam kullanacaktım bu Kasım kampanyaları dönemine geldi. Aşağı yukarı hergün eve gece 1-2 gibi geldiğim için zaman kalmıyor.
 
Bence oyun oynama isteğinin olmaması sorun değil aksine güzel bir şey. Benim de artık o isteğim sıfırlandı ve bilgisayarımda 1 tane bile oyun yok. Çünkü artık para kazanmaya başlamam lazım ve 20 yaşıma girmeden (ki 6 ay sonra gireceğim) bu yönde atılımlar yapmaya başlamam lazım. Gerçek hayata dönmek istiyorum artık. Bazı şeylere çok ama çok geç kaldığımı düşünüyorum. Mesela film ve dizi kültürü sıfıra yakın biriyim ortamda sinema konuşulunca apışıp kalıyorum. Oyun oynamak yerine bunları yaparsam daha iyi olur benim için. Bunların olması insanların gözünde itibarı artırabilen şeyler bence. (Tabi bubları sayıp döküyorum da yaptığım pek bir şey yok, sadece farkındalığımla kaldım.)
Kısacası bu bence bir sorun değil, oynamak istemiyorsan oynama vaktini başka şeylerle değerlendir.
 
Bende de benzer bir olay olmuştu bir anda kütüphaneyi oyunla doldurunca nasıl olsa sevmezsem diğerine geçerim düşüncesi ile yükle sil yapıp durmuştum. Bir süre sonra yalama yaptı ve ben ne yapıyorum dedim. Oyunu oynarken aceleye getirmeden sanki hiç oyunun yokmuş gibi başla. Üstteki arkadaşında dediği gibi rahatlık olunca zevk alamamaya başlıyorsun. Elinde tek seçenek olsa aylarca oynar durursun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı