Oyun oynamak için en uygun Linux dağıtımı nedir?

Göktuğ321

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
kergit kargıcısı
Merhaba arkadaşlar, ben Göktuğ. 12 yaşındayım. Bilgisayarıma sürekli virüs girdiği için Linux'a geçmeyi düşünüyorum.
Fakat aynı zamanda oyun da oynayan biriyim, sizce ne önerirsiniz veya Linux kurarken sürücüler biçimlendiriliyor mu? Bir hata meydana gelir mi?
Sistemim
Intel Core i5.
NVIDIA GeForce 820M.
4 GB RAM 32-Bit
Ben kesin karar aldım. Linux kullanacağım, bıktım artık virüslerden.

Ben Ubuntu tabanlı dağıtımlardan yanayım çünkü hem yeni başlayanlar için Ubuntu tabanlı dağıtımlar daha iyi ve kolay kullanımı var.

Ubuntu Mate önerimdir.

Oynayacağın oyunlara bağlı ve evet disk biçimlendiriliyor.
Herhangi bir dağıtımı kullanabilirsin, fark etmez.
Hata derken?
Edit: Herhangi biri derken deneyimden odak alarak değil uyumuluk konusunda aldım .
Tavsiyem Kubuntu çünkü sistem idare eder.

Manjaro'ya bakabilirsiniz. Linux oyun oynamak için ideal bir tercih değildir size tavsiyem Windows 10 kullanmanız. Bazı Linux dağıtımları kullanıcı dostu olsa da tecrübe ister.

Hocam crack mi oynuyorsunuz, orjinal mi? Crack oynuyorsanız illa ki bir yerden sonra virüs bulaşır.

Öncelikle sisteminiz 32 bit ve yeni Linux dağıtımlarının genellikle 32 bit desteği yok. Ayrıca Linux sistemde belirli oyunlar dışında FPS artışı beklemeyin. Zaten Windows için tasarlanıyor oyunlar.

Öncelikle sisteminiz 32 bit ve yeni Linux dağıtımlarının genellikle 32 bit desteği yok. Ayrıca Linux sistemde belirli oyunlar dışında FPS artışı beklemeyin. Zaten Windows için tasarlanıyor oyunlar.
Hocam 32bit I5 işlemci var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…