Görkem Han
Nanopat
Steam OS iyidir, ona geçebilirsiniz.
Steam OS'un pek bir artısı yok.
Steam OS iyidir, ona geçebilirsiniz.
Benim bildiğim Pentium 4 ve Atom serisi dışında 32bit işlemci yok.Hocam eski nesiller olamaz mı ?
Zaten arkadaşın yeni nesil oyunlar oynayacağını düşünmüyorum. Sürekli virüs bulaştığını söylediğini de göz önüne alırsak steam kullanmıyor. Orijinal olmayan oyunlar oynuyordur. Wine üzerinden kurulumlar gerçekleştirebilir. Tabi araştırmayı seven, araştırmayı bilen ve sabırlı bir arkadaşsa.Ben orijinal olmayan birkaç küçük oyunu oynamıştım GTA San Andreas CS 1.6 GTA 3 bir sıkıntı yoktu ve stabildi.
Hocam oyun için en iyi o diye hatırlıyorum. Daha hatırlamıyorum. Hem bayağı uygulama yüklü geliyordu, arkadaş unutabilir yüklemeyi.Steam OS'un pek bir artısı yok.
Ne yapalım? Kurulmuyor mu dedik? Eski sürümünün 32 Bit desteği var. Ancak şu anki 20 sürümünün 32 Bit desteği yok ayrıca birçok uygulama ve oyunun da 32 Bit desteği yok.
Adam gibi sitelerden (ve yükleyicilerden) indirdiği sürece %90 girmez ama durmadan sokuyorsa illa bir antivirüs gerekir.İşletim sistemini değişmek yerine Anti-Virüs indirip Windows'u öyle kullanmaya ne dersiniz? Anti-Virüs kullanılmazsa işte böyle virüs girer bilgisayara.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.