Oyun oynamak için en uygun Linux dağıtımı nedir?

Ben orijinal olmayan birkaç küçük oyunu oynamıştım GTA San Andreas CS 1.6 GTA 3 bir sıkıntı yoktu ve stabildi.
Zaten arkadaşın yeni nesil oyunlar oynayacağını düşünmüyorum. Sürekli virüs bulaştığını söylediğini de göz önüne alırsak steam kullanmıyor. Orijinal olmayan oyunlar oynuyordur. Wine üzerinden kurulumlar gerçekleştirebilir. Tabi araştırmayı seven, araştırmayı bilen ve sabırlı bir arkadaşsa.

Ne yapalım? Kurulmuyor mu dedik? Eski sürümünün 32 Bit desteği var. Ancak şu anki 20 sürümünün 32 Bit desteği yok ayrıca birçok uygulama ve oyunun da 32 Bit desteği yok.

1615472659603.png

Debian tabanlı sürümünün 32 Bit ISO dosyası var illa da 32 Bit istiyorsa buradan kurabilir.

32 Bit konusunda haklı olabilirsiniz.

İşletim sistemini değişmek yerine Anti-Virüs indirip Windows'u öyle kullanmaya ne dersiniz? Anti-Virüs kullanılmazsa işte böyle virüs girer bilgisayara.

Bence orta yolu bulup dual boot yapsın bu kavga da bitsin :D.
İşletim sistemini değişmek yerine Anti-Virüs indirip Windows'u öyle kullanmaya ne dersiniz? Anti-Virüs kullanılmazsa işte böyle virüs girer bilgisayara.
Adam gibi sitelerden (ve yükleyicilerden) indirdiği sürece %90 girmez ama durmadan sokuyorsa illa bir antivirüs gerekir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı