Oyun oynamak için en uygun Linux dağıtımı nedir?

İşlemcin eğer 64 Bit destekliyorsa 32 Bit kurman yanlış olur. Zaten 4 GB RAM'in de var, o yüzden her halukarda yaptığın yanlış.

Bu durumda oynadığın oyunlar da önemli, bunları bilmeden sana dağıtım öneremem.

Wi.

Manjaro'ya bakabilirsiniz. Linux oyun oynamak için ideal bir tercih değildir size tavsiyem Windows 10 kullanmanız. Bazı Linux dağıtımları kullanıcı dostu olsa da tecrübe ister.

Ndows 10 kullanıyorum zaten ama linuxa geçeceğim.
Manjaro'ya bakabilirsiniz. Linux oyun oynamak için ideal bir tercih değildir size tavsiyem Windows 10 kullanmanız. Bazı Linux dağıtımları kullanıcı dostu olsa da tecrübe ister.

Virüslü dosya indirirsen virüs bulaşır bu Linux'da da aynı virüs bulaştırmamak senin elinde oyun için en mantıklısı Windows.

Virüslerin kaynağını çözmek daha kolay...

Hocam crack mi oynuyorsunuz, orijinal mi? Crack oynuyorsanız illa ki bir yerden sonra virüs bulaşır.

Linuxa geçmek yerine güvenilir bir av ve her gördüğün Download'a tıklamassan bir şey olacağını sanmam.

Cevap larınız için teşekkürler ben asla ve asla crack indirmem daima parasını veririm güvenliğe çok dikkat ediyorum Kaspersky kullanıyorum ve sadece Steam'den oyun indirip program indiriyorum ama nasılsa virüs geliyor bir yerlerden işte geçenlerde Steam'in bir uygulamasından bilgisayarıma solucan sızmış ve ben ona 4TL verdim ne kadar korusamda kurtuluşu yok format ata ata SSD bozulacak.

Windows 10 kullanıyorum zaten ama Linux'a geçeceğim.

Tamam geç bakalım. Sen bilirsin. Sonra oyun desteği yok diye ağlama benden söylemesi.

Linux Mint Xfce kurabilirsin sisteme. Dene bakalım. Windows'a geri döneceğine eminim ama en iyi deneyim kendi deneyimin.

Yeni başlayan birine Manjaro da önerilmez. Arkadaş hiçbir temel bilgisi olmadan gelecek. Arch'ın o uğraştırıcı dünyasına dalarsa bir daha asla Linux kullanacağını sanmam.

Manjaro ile yatıp kalkmış biri olarak söylediğinizi saçma buluyorum. Manjaro'da kendine has uygulama marketi, güncelleme sistemi bile var. Bunları neye dayanarak söylediğinizi gerçekten anlamadım Xfce versiyonundan bahsettiniz sanırım. Manjaro KDE kullanamayacak biri hiçbir Linux dağıtımını kullanmasın o zaman. Normal bir kullanıcı command Shell bile açmıyor neredeyse.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir konuda bilginiz yok ise yorum yapmayın insanları yönlendiriyorsunuz.
Çok fazla denk geliyorum herkes kullanmadığı, bilmediği konular hakkında yorum yapıyor YAPMAYIN!

Linux da oyun işleri çok sıkıntı. Steam üzerinden oynuyorsanız oyunları bazı oyunlar dışında çok sıkıntı olmaz ama başka bir platformdan yahut orijinal olmayan oyunlar oynuyorsanız tavsiye etmiyorum.

Sadece Steam'den oynuyorum.
Tamam geç bakalım. Sen bilirsin. Sonra oyun desteği yok diye ağlama benden söylemesi.

Linux Mint Xfce kurabilirsin sisteme. Dene bakalım. Windows'a geri döneceğine eminim ama en iyi deneyim kendi deneyimin.

Hayatımda hep Windows kullandım windowsuz olmaz tabii ki de ama denemessem olmaz.

Wi.

Ndows 10 kullanıyorum zaten ama linuxa geçeceğim.

Cevap larınız için teşekkürler ben asla ve asla crack indirmem daima parasını veririm güvenliğe çok dikkat ediyorum Kaspersky kullanıyorum ve sadece Steam'den oyun indirip program indiriyorum ama nasılsa virüs geliyor bir yerlerden işte geçenlerde Steam'in bir uygulamasından bilgisayarıma solucan sızmış ve ben ona 4TL verdim ne kadar korusamda kurtuluşu yok format ata ata SSD bozulacak.

İmkansız! Her şeyi güvenilir yerlerden indiriyorsan virüs bulaşamaz illaki bir şey indiriyorsun hile vs.
Bende sadece Chrome, Discord, LoL, Valorant, GTA 5 var nereden indirdiğime dikkat ederim böyle 1 yıllık bilgisayara 1 tane virüs girmedi.

İmkansız! Her şeyi güvenilir yerlerden indiriyorsan virüs bulaşamaz illaki bir şey indiriyorsun hile vs.
bende sadece Chrome, Discord, LoL, Valorant, GTA 5 var nereden indirdiğime dikkat ederim böyle 1 yıllık bilgisayara 1 tane virüs girmedi.

Ben sadece panaroyak biriyim.
820M zaten zayıf bir kart. Linux'da birçok oyunla uyumlu değil. Wine kullanılabilir ama Windows 10'da 40FPS oyun oynarken Linux'da bundan daha az FPS alacaksın.

Abi niye zayıf diyorsun ya üzüldüm bak zaten bilgisayarı 2. el aldım bir de bunun için 3 yıl bekledim.
Linux da oyun işleri çok sıkıntı. Steam üzerinden oynuyorsanız oyunları bazı oyunlar dışında çok sıkıntı olmaz ama başka bir platformdan yahut orijinal olmayan oyunlar oynuyorsanız tavsiye etmiyorum.

Siz Linux kullanıcısınız sizce ubuntumu yoksa Linux Mint mi?
Zaten arkadaşın yeni nesil oyunlar oynayacağını düşünmüyorum. Sürekli virüs bulaştığını söylediğini de göz önüne alırsak Steam kullanmıyor. Orijinal olmayan oyunlar oynuyordur. Wine üzerinden kurulumlar gerçekleştirebilir. Tabi araştırmayı seven, araştırmayı bilen ve sabırlı bir arkadaşsa.

Ben Steam kullanıyorum crack indirmiyorum virüsler web siteleri vs gibi yerlerden geliyor ve oyunlara para veriyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı