Zaten arkadaşın yeni nesil oyunlar oynayacağını düşünmüyorum. Sürekli virüs bulaştığını söylediğini de göz önüne alırsak steam kullanmıyor. Orijinal olmayan oyunlar oynuyordur. Wine üzerinden kurulumlar gerçekleştirebilir. Tabi araştırmayı seven, araştırmayı bilen ve sabırlı bir arkadaşsa.
Tamam işlemcisi 64 bit olsun. Arkadaş virüslerden bıktım dediğine göre yüksek ihtimal oyunları crackli indiriyor. Arkadaş crackli indirecekse her türlü Wine kullanacak ve performans düşecek.
Ne yapalım? Kurulmuyor mu dedik? Eski sürümünün 32 Bit desteği var. Ancak şu anki 20 sürümünün 32 Bit desteği yok ayrıca birçok uygulama ve oyunun da 32 Bit desteği yok.
İşletim sistemini değişmek yerine Anti-Virüs indirip Windows'u öyle kullanmaya ne dersiniz? Anti-Virüs kullanılmazsa işte böyle virüs girer bilgisayara.
İşletim sistemini değişmek yerine Anti-Virüs indirip Windows'u öyle kullanmaya ne dersiniz? Anti-Virüs kullanılmazsa işte böyle virüs girer bilgisayara.
Bence fan boyluk yapmaya gerek yok asıl amacın oyun oynamaksa Linux'a geçmek yerine virüsün neden, nasıl bulaştığını öğren ve daha dikkatli davran. Linux da umduğunu bulamayabilirsin.