Manjaro'ya bakabilirsiniz. Linux oyun oynamak için ideal bir tercih değildir size tavsiyem Windows 10 kullanmanız. Bazı Linux dağıtımları kullanıcı dostu olsa da tecrübe ister.
Manjaro'ya bakabilirsiniz. Linux oyun oynamak için ideal bir tercih değildir size tavsiyem Windows 10 kullanmanız. Bazı Linux dağıtımları kullanıcı dostu olsa da tecrübe ister.
Virüslü dosya indirirsen virüs bulaşır bu Linux'da da aynı virüs bulaştırmamak senin elinde oyun için en mantıklısı Windows.
Virüslerin kaynağını çözmek daha kolay...
Hocam crack mi oynuyorsunuz, orijinal mi? Crack oynuyorsanız illa ki bir yerden sonra virüs bulaşır.
Linuxa geçmek yerine güvenilir bir av ve her gördüğün Download'a tıklamassan bir şey olacağını sanmam.
Windows 10 kullanıyorum zaten ama Linux'a geçeceğim.
Yeni başlayan birine Manjaro da önerilmez. Arkadaş hiçbir temel bilgisi olmadan gelecek. Arch'ın o uğraştırıcı dünyasına dalarsa bir daha asla Linux kullanacağını sanmam.
Linux da oyun işleri çok sıkıntı. Steam üzerinden oynuyorsanız oyunları bazı oyunlar dışında çok sıkıntı olmaz ama başka bir platformdan yahut orijinal olmayan oyunlar oynuyorsanız tavsiye etmiyorum.
Tamam geç bakalım. Sen bilirsin. Sonra oyun desteği yok diye ağlama benden söylemesi.
Linux Mint Xfce kurabilirsin sisteme. Dene bakalım. Windows'a geri döneceğine eminim ama en iyi deneyim kendi deneyimin.
Linux Mint 20.1 "Ulyssa" - Linux Mint
Linux Mint is an elegant, easy to use, up to date and comfortable desktop operating system.linuxmint.com
Linux Mint Kurulum Rehberi — Linux Mint Installation Guide belgelendirmesi
linuxmint-installation-guide.readthedocs.io
Wi.
Ndows 10 kullanıyorum zaten ama linuxa geçeceğim.
Cevap larınız için teşekkürler ben asla ve asla crack indirmem daima parasını veririm güvenliğe çok dikkat ediyorum Kaspersky kullanıyorum ve sadece Steam'den oyun indirip program indiriyorum ama nasılsa virüs geliyor bir yerlerden işte geçenlerde Steam'in bir uygulamasından bilgisayarıma solucan sızmış ve ben ona 4TL verdim ne kadar korusamda kurtuluşu yok format ata ata SSD bozulacak.
İmkansız! Her şeyi güvenilir yerlerden indiriyorsan virüs bulaşamaz illaki bir şey indiriyorsun hile vs.
bende sadece Chrome, Discord, LoL, Valorant, GTA 5 var nereden indirdiğime dikkat ederim böyle 1 yıllık bilgisayara 1 tane virüs girmedi.
820M zaten zayıf bir kart. Linux'da birçok oyunla uyumlu değil. Wine kullanılabilir ama Windows 10'da 40FPS oyun oynarken Linux'da bundan daha az FPS alacaksın.
Linux da oyun işleri çok sıkıntı. Steam üzerinden oynuyorsanız oyunları bazı oyunlar dışında çok sıkıntı olmaz ama başka bir platformdan yahut orijinal olmayan oyunlar oynuyorsanız tavsiye etmiyorum.
Zaten arkadaşın yeni nesil oyunlar oynayacağını düşünmüyorum. Sürekli virüs bulaştığını söylediğini de göz önüne alırsak Steam kullanmıyor. Orijinal olmayan oyunlar oynuyordur. Wine üzerinden kurulumlar gerçekleştirebilir. Tabi araştırmayı seven, araştırmayı bilen ve sabırlı bir arkadaşsa.