Oyun oynamak için ReviOS vs. AtlasOS

yiyitc5

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
gtx 980 ekran kartı
asus rog strix b550f gaming
ryzen 5 3600
32gb ram
Halihazırda Windows 10 kullanıyorum ve çok ağır çalışıyor, sadece oyun oynamak için kullanıyorum. İnternette AtlasOS ve ReviOS olmak üzere 2 farklı Windows kurdum. Hangisi daha sadedir, oyun oynarken daha fazla performans verir ve ikisi de Türkçe midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bir senedir Atlas OS kullanıyorum ve hiç problem yaşamadım. Bunlar Windows 10/11 üzerine kurulan yama gibi sistemler olduğu için Windows'un Türkçe desteklemesinden dolayı Atlas ve Revi de otomatik olarak Türkçe dilini destekliyor zaten. İlk olarak Windows10/11 ile format atıp sonradan üzerine kuruyorsun. Kendilerine ait bir image dosyası vermiyorlar sana.

Ben bir senedir atlas OS kullanıyorum ve hiç problem yaşamadım. Bunlar Windows 10/11 üzerine kurulan yama gibi sistemler olduğu için Windows'un Türkçe desteklemesinden dolayı atlas ve revi de otomatik olarak Türkçe dilini destekliyor zaten. İlk olarak Windows10/11 ile format atıp sonradan üzerine kuruyorsun. Kendilerine ait bir image dosyası vermiyorlar sana.

AtlasOS daha hafiftir.

AtlasOS daha işlevsel.

Halihazırda kullandığım Windows'un üzerine AtlasOS kurdum bilgilerim gider diye korktum ama gitmedi işlemci ve RAM kullanımım düştü sistem rahatladı yani hepinize teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı